سلام ، من یکی دوماه میشه مرتب فابل هارو گوش دادم چندین بار ، تمرینات روانجام دادم ،بخصوص تمرین تبدیل صدتومن به صدمیلیونی ،حالمم خیلی خوب بود ولی اتفاق وتضادپشت هم اومد تو زندگیم ، مابخاطر ضررزیاد توبازارهای مالی خونه رو فروختیم وماشین وهرچی پس انداز داشتیم تا پول فامیل و..بدیم که سرمایه سوم پیشمون موند ، بعدازاون دوباره با ته موندی ای که داشتیم باز ضررکردیم ، وبعد همسرم سرکار جدید رفت بافاصله خیلی دورازمن ،که من ازاون تایم سعی کردم روخودم کارکنم تواین دوماه، نتیجه ش آرامشم بود ،ولی بعد دریافتیم از کار هنری خودم کم شد ، بعدم حقوق شوهرم کم ترشد، بعدم دوتا تضاد مالی دیگه پیش اومدکه دونفر خواهان پول شده بودن و بایکیشون تسویه کردیم ازطریق قرض گرفتن ،هردوشون هم ازدوستای صمیمی همسرم بودن ولی تهدید کردن که آبرو ریزی میکنن و….،من فکر میکردم اتفاقای خوبی نیفته اگه ایمان داشته باشی ،یا توی تضاد برات راه حل پیش میاد که البته هنوزم میدونم راه حل هست ،اما من نمیفهمم واضح دلیل این هارو ؟من که حالم خوب بود چرا وضع بدتر شد؟واینکه ازخداخواستم راه بهم نشون بده وراهی که درآمدبالا داشته باشیم ، طبق تمرینات ،نمیفهمم باید چیکار کنم وچرا اینطوری شد