در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Saranazari220774
    مشارکت کننده

سلام خوبید؟ممنون میشم بهم جواب بدین من ی باور اشتباه داره که این باور من از این قرارهست ک ب هرچیزی فکر کنم نمیرسم اتفاق نمیوفته،الان نوشتنشم اشتباه بود فرکانس اشتباه اما باید حلش کنم خیلی درگیرم از طرفی دنیا میگه تصویرسازی بهش فکر کردن خودت رو تو اون موقعیت قرار دادن بعد از طرفی باور من اون هست من چیکار کنم بنظرتون؟چطور اون باور رو درست کنم؟ممنونم که وقت میذارید و جواب میدین بهم

ياسمين
    مدیر

سلام. باور برعكسش رو بساز. دايم بگو من به هرچى مى خوام برسم ، قطعا اتفاق مى افته. و حتا بابت كوچكترين نشونه ، خودت رو تشويق و تحسين كن. ….تا كم كم وارد ناخوداگاهت بشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

باور های غلطت رو توی برگه بنویس ودرست رو به روش باور جدیدت رو بنویس وبزن جایی که دائم جلوی چشمت باشه وببینیش مثلا باور غلطت رو سمت راست برگه بنویس من به هر اتفاقی که فکر میکنم نمیرسم و در سمت چپ برگه روبه روش بنویس من خودم خالق اتفاقای زندگیم هستم وبه هر چی توجه کنم همون برام اتفاق میوفته.یه چیز دیگه هم همیشه به یاد داشته باش که هیچکس جز خودت روی اتفاقات زندگیت تاثیر نداره با انرژیهای درونی خودت میتونی به هرچی که میخوای برسی فقط به خودت بگو من میتونم من میخوام پس میشه .تکرار باور جدیدت در ذهن باعث نتیجه هایی میشه که دوست داری.اگه میخوای کاملتر و واضحتر بفهمی که چه جوری باورت رو تغییر بدی در اینستا دنیاجون لایو تغییر باورها رو حتما ببین

Saranazari220774
    مشارکت کننده

ممنونم لطف کردین متشکرم واقعا بغل محکم?
    ی چیز دیگه هم هست الان با این که هنوز باورم مشکل داره فکر کنم به خواسته هام؟تصویرسازی کنم؟یا فعلا دست نگه دارم؟

ياسمين
    مدیر

تا زمانى كه اين كارها بهت احساس خوبى مى ده انجام بده

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.