• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 8 ماه پیش بدست Raha29 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام ،روزبخیر، من یه سوالی دارم که اگه راهنمایی کنین خیلی بهم کمک میکنه، برای تصویر سازی متوجه شدم که بایدخودمون رو درحالیکه به نتیجه رسیدیم باجزییات تصور کنیم اما جای دیگه دنیاجون گفتن باید دست خدارو باز بزاریم ومثلا گیرندیم که ارتقای شغلی گرفتیم یا مثلا فلان کارو که مد نظرمونه فقط انجام شده ، سوال من اینجاست که وقتی می‌خوام چیزی رو باجزییات تصور کنم توذهنم میاد که خب اگه اون اتفاق هم بیفته خوبه ،یعنی نمیتونم فقط به یک نتیجه ی خاص فکر کنم چون جهان راه های زیادی تو ذهنش داره ،پس تصویر سازی با جزییات رو چطور انجام بدم برای نتیجه ای که نمی‌دونم دقیقا چی هست و کدوم نتیجه از راه های موجودهستش؟ مثلا من می‌خوام به آزادی مالی برسم و این مقدار مشخص درآمد داشته باشم وهم به تورلیدری علاقه دارم هم به کارای هنری هم معماری و می‌خوام که دست خدارو باز بزارم وتلاشم رو هم میکنم اما نمی‌دونم چطور تصویر سازی کنم که خودم رو محدود نکنم،ممنون

ياسمين
    مدیر

سلام. هدف از تمرينها ، ايجاد احساس خوبِ “داشتن” هست. وقتى با جزييات تصويرسازى مى كنى و خودتو توى اون فضايى كه دوست دارى مى بينى ، احساست خوب مى شه انگار كه همين الان داريش….
    براى همينه كه نبايد راه رسيدن رو تصويرسازى كنيم. فقط نتيجه رو با حواس پنجگانه مون تصور كنيم كافيه.
    اولويت و بيشترين علاقه ت براى درامدزايى چيه ؟ فعلا همونو تجسم كن

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.