در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Mariha
    مشارکت کننده

سلام دنیای عزیزم
    امیدوارم عالی باشی
    نمی دونم پیام من رو می خونی یا نه
    اما من خیلی وقته که با تو همراهم
    شاید یادت نیاد اما من حدود دو سال پیش باهات یه کوچینگ گرفتم و ورکشاپ فرمان از تو اطاعت از جهان رو هم گرفتم و فایل های رایگان…
    من با اون مرضیه ای که تو توی کوچینگ دیدی خیلی متفاوت شدم..می تونم در مورد مسیری که طی کردم یک کتاب بنویسم…اینکه خدا چطوری دستم رو می گرفت و در تنهایی محض باهام حرف میزد و رشدم میداد…شاید روزی حضوری دیدمت و برات خیلی حرف زدم..
    اگر یادت باشه من یک رابطه ۷ ساله با پسر عمم داشتم که عروسی که داشتم به زعم خودم با عشق براش آماده میشدم کنسل شد و تمام اون هدف ها و آرزوهایی که با اون چیده بودم فروریخت..الان حدود دوسال از اون زمان می گذره و من تنها دستمو گذاشتم توی دست خدا و آروم آروم جلو رفتم…تو گفتی همه چیز رو مسکوت بذار و روی خودت کار کن…اون آدم از من دور شد..اسم اون هنوز توی شناسنامه من هست ..و ما رسما جدا نشدیم..
    جواب تو حتی اگر یک کلمه هم باشه من اونو نشانه ای جدید از طرف خدا تلقی می کنم..
    حالا بعد از دوسال جرات این رو پیدا کردم که درخواست جدایی بدم..توی این مدت اون هیچ تلاشی برای برگردوندن این رابطه نکرد..
    بهم بگو مسیر رو درست رفتم و باید درخواست رو بدم و رسما جداییم رو به جهان اعلام کنم و آماده اتفاقات جدید در زندگیم باشم..

ياسمين
    مدیر

سلام دوست عزيز
    اگر از خود دنيا حواب مى خواى بايد وقت كوچينگ بگيرى دنيا اينجا پاسخگو نيست
    ولى
    اگر همچنان روى خودت كار مى كنى و تغييرات خوبى توى زندگى ت داشتى پس قطعا اون شخص با تو همفركانس نبوده كه از هم دور شديد …

K.Parastoo
    مشارکت کننده

عزیزم وقتی راجب هر تصمیمی آرامش قلبی داری پس بدون اون تصمیم درسته و اینم بدون که شما با اون فرد از لحاظ فرکانسی هماهنگ نیستید به همین خاطر از هم دور شدید.
    وقتی عمیقا به خدا اعتقاد داری پس بدون که خدا خودش راه درست رو جلو پات میزاره با نشونه ها با افکاری که توی سرت داری.
    هر تصمیمی که گرفتی به خدا بسپارش

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.