در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Azammehrjo
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون تمام حرفهات حقه وکاملا قبولشون دارم
    و تکنیک ها رو تا حدودی انجام دادم….
    اما یه سوالی برام پیش اومده یه جا فرمودید اگه می‌بینید برا بدست آوردن پول دارید تلاش میکنید و از افراد زمینی کمک میخواهید مطمعن باشید که راه و اشتباه نگیرید شما باید مستقیم از خود خدا بخواین
    ولی تو فایل پاکوبهای ذهنی تکنیک زنبور تکرار جملات و تاکید بر دوبار در روز منو درگیر کرد
    گرچه تو فایل بعدی خودتون موضوع رو باز کردید که چرا تکرار میکنیم که زخامت بیشتر بشه…..
    ولی من چرا باید ۱۴۰۰بار تکرار وتلاش کنم و به دنیا گرایلی وابسته باشم تا پول بدست بیارم…..
    اگه تعدادش مشخص نباشه و هرچقدر که پیش میاد انجام بدیم و هرزمان که پیش میاد انجام بدیم
    نتیجه حاصل نمیشه
    قانون تسلیم بودن کجای داستانه

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم
    کسی نکفته لم بدیم هیچ کاری نکنیم پول از اسمون میفته
    تلاش نکردن مفهومش تضرع التماس وابستگی شام و ناهار دادن پارتی دیدن رو ادمها و‌موقعیت اجتماعیشپن حساب کردنه
    این جیزهایی که من میگم تکیه به خودمون و‌یه معلم برای اموزش گرفتنه
    تا یاد بگیریم ذهن ما توانایی تغییر جهان اطراف رو داره و میتونه بدون گدایی افراد مناسب به زندگیمون دعوت کنه

Azammehrjo
    مشارکت کننده

دنیا جون شما فرمودید هرجمله روزی دوبار ۱۰۰ مرتبه تکرار کنید تا سر یکسال نتیجه ببینید
    من از نظر زمانی خیلی محدودم. اگه تعدادشو نشمارم و روبروی آب و آینه نشینم دیرتر جواب میگیرم یا جواب نمی‌گیرم ؟؟؟؟؟
    ذهن خودم میگه گیر تعداد و ابزار نباش با حس خوب و ایمان تکرار کن… زمان رسیدن شو بسپار بخدا

نظر شما چیه؟؟؟

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام دقيقا گير تعداد و اب و شمع نباش تمام اينها براي داشتن حال خوب و با احساس خوب انجام دادن و بقيه چيزها ابزاري هست براي بهتر شدن حال خوب وگرنه نيت و احساس مهمه كه با چه حس و حالي انجام بشه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.