سلام
من نزدیک به سه سال با یک اقایی در ارتباط بودم ارتباط چندان راضی کننده ای هم نبود با کلی باور غلط خودم و اذیت شدنهاش.ما با هم دیگه در توییتر هم بودیم و به نوعی از اونجا هم همدیگر پیگیری میکردیم.یعنی هر روز من پیج اونو رفرش میکردم ببینم کی آنلاین شده کی توییت زده چه ساعتی آنلاین شده که لایک زده…حالا میخوام ترکش کنم این عادت رو چون واقعا اذیتم.ولی نمیتونم.اپ رو بارها پاک میکنم دوباره نصب میکنم.برای خارج شدن از این چرخه ی تکرار چیکار باید بکنم؟چندین ماهه میخوام ترک عادت کنم ولی باز برمیگردم به عادت چک کردن.
سلام. دنيا در اينستا كامل توضيح داده يك راهش اينه كه هر روز كمى كمتر وارد اپ بشى .. اينطورى به ذهن فشار نمياد و بعد از مدتى مى بينى كه ترك كردى.. براى خودت روزانه برنامه بذار و خودت رو مشغول كن
روى خودباورى ت هم كار كن تا وابستگى ت به ايشون تموم بشه
سلام.باید این عادت رو قدم به قدم کمتر کنی وبه مرور با کار کردن روی باورهات بذاریش کنار .
اگه تو خودت رو دوست داشته باشی وخودت رو انقدر با ارزش بدونی متوجه میشی که وقتت رو بهتره بذاری برای خودت .پس بگرد ببین چه کاری خوشحالت میکنه ،چه سرگرمی دوست داری،خودت رو مشغول کن
و میتونی این باور رو در خودت به وجود بیاری که من انقدر به خودی خود ارزشمند وخواستنی وجذاب هستم که طرف مقابلم مطمئنن به جز من نمیتونه جای دیگه ای مشغول باشه.ولی چون خودتو کم میبینی مدام اونو چک میکنی که نکنه بره با کس دیگه.
فقط باید خودت رو از لحاظ باور وحس ارزشمندیت بکشی بالا وبرای خودت ارزش قائل باشی ما نیومدیم روی کره ی زمین که عشق ومحبت رو از دیگران گدایی کنیم باید انقدر عاشق خودمون باشیم که دیگه نیازی نداشته باشیم که کسی به ما عشق بده .اما اگه عشق به خودمون بدیم اونوقته که همه دوستمون دارن وبهمون عشق
میدن.
تا میتونی فایل گوش بده تا باورهات عوض بشن به خصوص فایلهای اعتمادبه نفس.