• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست ayda222333666 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    ayda222333666
    مشارکت کننده

سلام
    من نزدیک به سه سال با یک اقایی در ارتباط بودم ارتباط چندان راضی کننده ای هم نبود با کلی باور غلط خودم و اذیت شدنهاش.ما با هم دیگه در توییتر هم بودیم و به نوعی از اونجا هم همدیگر پیگیری میکردیم.یعنی هر روز من پیج اونو رفرش میکردم ببینم کی آنلاین شده کی توییت زده چه ساعتی آنلاین شده که لایک زده…حالا میخوام ترکش کنم این عادت رو چون واقعا اذیتم.ولی نمیتونم.اپ رو بارها پاک میکنم دوباره نصب میکنم.برای خارج شدن از این چرخه ی تکرار چیکار باید بکنم؟چندین ماهه میخوام ترک عادت کنم ولی باز برمیگردم به عادت چک کردن.

ياسمين
    مدیر

سلام. دنيا در اينستا كامل توضيح داده يك راهش اينه كه هر روز كمى كمتر وارد اپ بشى .. اينطورى به ذهن فشار نمياد و بعد از مدتى مى بينى كه ترك كردى.. براى خودت روزانه برنامه بذار و خودت رو مشغول كن

روى خودباورى ت هم كار كن تا وابستگى ت به ايشون تموم بشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.باید این عادت رو قدم به قدم کمتر کنی وبه مرور با کار کردن روی باورهات بذاریش کنار .
    اگه تو خودت رو دوست داشته باشی وخودت رو انقدر با ارزش بدونی متوجه میشی که وقتت رو بهتره بذاری برای خودت .پس بگرد ببین چه کاری خوشحالت میکنه ،چه سرگرمی دوست داری،خودت رو مشغول کن
    و میتونی این باور رو در خودت به وجود بیاری که من انقدر به خودی خود ارزشمند وخواستنی وجذاب هستم که طرف مقابلم مطمئنن به جز من نمیتونه جای دیگه ای مشغول باشه.ولی چون خودتو کم میبینی مدام اونو چک میکنی که نکنه بره با کس دیگه.
    فقط باید خودت رو از لحاظ باور وحس ارزشمندیت بکشی بالا وبرای خودت ارزش قائل باشی ما نیومدیم روی کره ی زمین که عشق ومحبت رو از دیگران گدایی کنیم باید انقدر عاشق خودمون باشیم که دیگه نیازی نداشته باشیم که کسی به ما عشق بده .اما اگه عشق به خودمون بدیم اونوقته که همه دوستمون دارن وبهمون عشق
    میدن.
    تا میتونی فایل گوش بده تا باورهات عوض بشن به خصوص فایلهای اعتمادبه نفس.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

یه نکته ی دیگه اینکه زیادی به این موضوع توجه نشون نده که چرا میرم چک میکنم .رهاش کن ،بپذیر که درسته الان اینکارو میکنم اما حتما میتونم کمترش کنم.

ayda222333666
    مشارکت کننده

عالی بودن ممنونم از پاسخها

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.