سلام.اول اینکه باید قدم به قدم پیش بری
قدم اول ایجاد حس خوب از خودت واحساس دوست داشتن خودت ینی خودت رو با همین عادتهای غلطت قبول داشته باشی وخودت رو سرزنش نکنی که من چرا اینکارو میکنم به جاش بگو من چطور میتونم به زندگی با کیفیت تر برسم؟
دوم هدفت رو که کنار گذاشتن عادتهای غلطه خرد کن ینی یهویی نمیتونی بگی از فردا دیگه کمتر میخورم یا از فردا دیگه سیگار نمیکشم باید مورچه ای قدم برداری مثلا اگه روزی ۷ تا سیگار میکشی فرداش ۷تارو میکشی اما هفتمین سیگارت رو نصفه خاموش میکنی بعد از چند روز که تونستی هفتمی رو نصفه بکشی دیگه نصفه دیگه رو هم نمیکشی میکنی ۶ تا . بعد از چندروز دیدی با ۶ تا هم میتونی کنار بیای به عنوان تشویق خودت رو با یه هدیه کوچیک خوشحال میکنی ومدام به خودت تو آینه میگی آفرین دیدی تونستی حتما میتونی بهتر از این باشی وکم کم به مرور سیگار رو به یه نخ در روز برسون البته در این بین روزهای بیشتری صبر کن تا بدنت به مصرف کمتر عادت کنه
پس هیچوقت یهویی مصرف رو قطع نکن واز طرفی خودت رو مشغول کاری کن که توجهت به همون کار باشه وسعی کن از لحظه لحظه ی انجام کارت لذت ببری
برای عادت پرخوری هم سعی کن برای خوردنت اول این باور غلط رو پاک کن که من پرخوری میکنم به جاش بگو من به اندازه وکافی میخورم .یا من سالم خوری میکنم واصلا توجهی به پرخوری نکن واین کلمه رو از ذهنت حذف کن فقط غذا رو خیلی آروم وبا لذت بخور .مثلا اگه هر لقمه رو سریع قورت میدی جویدنت رو طولانیتر کن اینجوری کمتر میخوری .