• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست faha1362 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    faha1362
    مشارکت کننده

سلام به همگی
    تو ورکشاپ سکوی پرشی به نام ترس خانم گرایلی یک تمرینی دادن گفتن بزرگترین ترسمون رو مشخص کنیم و ریشش رو پیدا کنیم و قدم های کوچیک برای نزدیک تر شدن بهش رو انجام بدیم
    بزرگ ترین ترس من آزمون جامع دادنه
    با اینکه حدودا ماهی یک بار میدیم خیلی میترسم.چون از ازمون بد دادن میترسم.انقدر پشت هم پیش اومده که بد دادم که باور کردم من دیگه هیچوقت قرار نیست ازمون جامع رو خوب بدم.بعد میگم اگر باز بد بدم….معلم هام چی میگن؟بابا و مامان چی میگن؟مشاور چی میگه؟خودم چی؟بعد احساس خنگ بودن و ناتوان بودن شدیییدی میگیرم و میگم دیگه نمیخوام درس بخونم
    این احساس های منفی و ترس از قضاوت شدن انقدرررر شدیده که دلم میخواد کلا تو ازمون ها شرکت نکنم
    ولی اولین قدم چیه؟مدرسه ما هر روز صبح از ما آزمون از یکی دو درس میگیره ولی من هنوز میترسم….
    چه قدم کوچیکی برای اولین قدم بردارم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. ريشهء اين ترس تو در واقع ترس از قضاوت شدن هست…..پس اول از همه اعتمادبنفست و عزت نفست رو با قدمهاى كوچك ، بيشتر كن … يعنى به خودت بيشتر ارزش بده…يعنى اگر هم نمره ت خوب نشد اصلا اهميت نده. مهم خودتى نه ديگران

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.برای خودت یه نمره ی متوسط در نظر بگیر که من مثلا من از این درس فقط کافیه نمره قبولی بگیرم لازم نیست حتما عالی باشم .بعد که نمره امتحانت درهمون حد شد خودتو تشویق کن وتوی یه دفترچه برای خودت بنویس که آفرین دمت گرم تو بهترینی تو تونستی .اونقدر این کار تکرار کن که دیگه آزمون دادن برات عادی بشه.
    از خودت توقع خیلی بالا نداشته باش و به حرف هیچکس اهمیتی نده.
    برای خودت باورهای جدید بساز که من هر نمره ای از هر آزمونی بیارم بازم عالی ام چون ارزش من به درس خوندنم نیست من به خودی خود ارزشمند ودوست داشتنی هستم
    هیچکس در مورد درس خوندن منو قضاوت نمیکنه
    یا موقع امتحان دادن با خودت تکرار کن انرژی برتری که در من وجود داره حمایتگر منه وحتما منو کمک میکنه.
    البته همه‌ی این‌ها با کار کردن روی اعتمادبه نفست کمتر میشه تا میتونی ۶ فایل اعتمادبه نفس گوش بده

faha1362
    مشارکت کننده

??

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.