در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    66farkhondeh
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیزم من مدتیه سر یه تضاد ترس خیلی زیادی دارم میگم نکنه نشه البته الهی شکر خیلی حداقل از نظر ظاهری آرومترم ولی از درون ترس شدیدی دارم٫خیلی دوس دارم ایمانم زیادتر بشه تا نترسم چکار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید این ترس شدیدم رو از بین ببرم

ياسمين
    مدیر

ترس يه توهمه توجهى بهش نكن. اينو بدون كه نگرانى ترس و دلهره يعنى دعا كردن براى چيزى كه نمى خواى…ايمان داشته باش كن خدا عشق مطلق هستش و جريان جهان جريان خير…..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .خودت رو با وجود همین حس ترست بپذیر .از ترست فرار نکن وخودتو سرزنش نکن که چرا میترسم .به خودت یاد آوری کن که من انسانم واین حس برای همه هست اما بعد از اینکه پذیرفتیش شروع کن روی اعتماد به نفست کار کن وبا تمرین آینه مدام به خودت این حس رو بده که تو یه تیکه از خدایی پس تو قدرتی از جنس خدا در درونت داری وتو توانا ومنحصر به فردی وجمله هایی که دوست داری از دیگران بشنوی به خودت بگو ولی با حس خوب .ایمان همون اعتماد به خودت ودرونته .وقتی میترسی خودت رو دو نفر فرض کن که یکیش خودتی الان واون یکی کودکی خودته که ترسیده یه گوشه کز کرده وتو به عنوان یک قدرت بزرگ برو سمتش بغلش کن دستاشو بگیر نوازشش کن بهش بگو نترس من کنارتم نمیذارم کسی یا چیزی آرامشت رو ازت بگیره من باهاتم وهمیشه همراهیت میکنم پس با من همراه شو و منو باور داشته باش وبرای دقایقی باهاش حرف بزن ودر واقع اون قدرت بزرگ خودتی که میتونی خودت رو همراهی کنی.خدا درون خودته نه چیزی بیرون از خودت پس اون هرلحظه باهاته از رگ گردن بهت نزدیکتره وکمکت میکنه.پس هر زمان ترسیدی شروع کن با حرف زدن باخودت که تو عالی وبینظیری تو قوی هستی تو پیش منی به خودت احساس قدرت بده پس روی اعتماد به نفست کار کن .یک راه دیگه مدیتیشن ومراقبه هست که به آرامشت خیلی کمک میکنه هر روز انجام بده.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه اینه که شکر گزار عادیترین وکوچکترین چیزایی که داری باشی وهر لحظه به خودت یاد آوری کنی که فقط لحظه ی حال وهمین چیزایی که الان دارم مهمه مهم نیست ده دقیقه دیگه چی بشه .کتاب زیاد بخون کتاب نیمه تاریک وجود هم خیلی خوبه

66farkhondeh
    مشارکت کننده

مرسی یاسمن و فاطمه گل ?????????

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.