صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی ترس از مرگ عزیزان

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Simin1365
    مشارکت کننده

سلام. وقت بخیر. دنیا جون تو ورکشاپ ترس یه جا گفتن که ترس از مرگ و مریضی عزیزان باعث سرعت بخشیدن به اون اتفاق میشه.بعد خودشون هم توضیح دادن که مرگ یه قراره بین فرد و خدا و کسی نمیتونه مداخله کنه. من سالهاست همیشه ترس از دست دادن همسر و پسرم رو داشتم یعنی الان باعث مرگ زودتر اونا میشم؟ مگه مرگ توافق خود اونا نیست؟بعد بعضی وقتها هم این به ذهنم میرسه که حتما آینده قراره این اتفاق بیافته که من الان نمیتونم مثلا آینده رو با همسرم تصور کنم یه جورایی نشانه هست. لطفا راهنماییم کنین. ممنونم

ياسمين
    مدیر

سلام. نه نگران نباش تو دخالتى توى مرگ كسى ديگه ندارى. مسئله فركانس و احساس هستش. اگر دايم افكار و فركانسهاى منفى داشته باشى شرايطى پيش مياد كه اتفاقاتى رخ بده كه اون احساس منفى بيشتر بشه نه الزاماً با مرگ ! پس بجاى فكر كردن به اين مسايل ذهنت رو متوجه زيباييها و نعمتها و قشنگيهاى زندگى ت بكن و هر روز شكرگزارى هات رو يادداشت كن….يه نكته ديگه اينكه ترس از دست دادن معمولا بخاطر وابستگى هست. روى اعتمادبنفست كار كن تا اين حس رو عوض كنى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

ما هممون زندگیمون ابدی وازلی هست ومرگ فقط پایان زندگی زمینی وشروع زندگی جدیده که قراره تجربه های جدید به دست بیاریم .فقط باید درلحظه ی حال زندگی کنی و احساس خوبی به زندگی همین الانت داشته باشی اعتمادبه نفست هم خیلی مهمه که بالاتر بره که حس وابستگیت کمتر بشه .اگه این ترس ونگرانی اذیتت میکنه با دنیا جون کوچینگ بگیر .چون احتمالا این ترس برمیگرده به باورهای غلطت در گذشته وعدم اعتماد به نفس.

Simin1365
    مشارکت کننده

ممنونم.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.