صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط ترس از قضاوت و نظر دیگران

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    سارینا هریس
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    تضادی ک درگیرش شدم اینه ک ب شدت قضاوت و نظر دیگران برام مهمه ساعت های زیادی از روز این مساله میتونه ذهن منو درگیر خودش کنه مثلااینکه الان من دارم این کار و انجام میدم فکر بقیه راجع من چیه و خیلی وقتا احساس میکنم تنها محور فکری بقیه منم !!همسرم چند وقت پیش بهم گفت تو توی خیلی از تصمیماتت اولویتت ارامش خودت نیستو و دیگرانن .سوالم اینه این دیگران و چطور میشه کمرنگ کرد ؟ندید ؟در برابر قضاوتهاشون بی تفاوت بود ؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام. علتش كمبوداعتمادبنفس و عزت نفس هستش. فايلهاى رايگان در اين مورد ٦ تا هستند بارها و بارها گوش كن و تمريناتش رو انجام بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

زمانی دیگران ونظراتشون کمرنگ میشه که خودت رو اولویت قرار بدی وبدونی که تولایق آرامش وشادی ولذت بردن هستی پس نباید به نظر کسی اهمیتی بدی .اگه کسی قضاوتت میکنه یکی از تضادهات رو حذف میکنه پس هرکسی که توروقضاوت کنه خودش درگیر فرکانس منفی قضاوت کردنش میشه.خودت خودتو هرجوری که هستی دوست داشته باش واگه کسی نظری راجع بهت داد فقط لبخند بزن وازش ردشو وبگو اصلا مهم نیست نظر هیچکس مهم خودم وحال خوبم وافکار مثبتم هست.فقط تا میتونی روی خودت واعتمادبه نفست کار کن کم کم هیچکس جز خودت وحال خوبت برات اهمیتی نداره.

سارینا هریس
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون ♥️

9797Bahar
    مشارکت کننده

سلام یاسمین جان این فایلای اعتماد بنفس که میگی 6 تاس…
    3 تاش مگه لایوای اینستا نیستن که صوتیشون هم تو سایته؟اون 3 تا دیگه کدومه؟

ياسمين
    مدیر

جزو فايلهاى قديمى هستن…. پايينترين ها

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.