صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › ترس از حال بد
-
نویسندهنوشتهها
-
12/مرداد/1400 در 23:21 #41751
faha1362
مشارکت کنندهسلام به همه دوستان:)
ورکشاپ فرمان از تو اطلاعت از جهان دوره۶ ماه اول و دوم رو مادرم تهیه کرده بود و من اول همراه با مادرم شروع کردم و زود بخاطر استرس و فشار مدرسه رهاش کردم…یجورایی ایمان نداشتم…
اما از تیر امسال شروع کردم و تمام تلاشم رو کردم که کار هایی که خانم گرایلی میگن رو درست و کامل انجام بدم و الان اواسط ماه دوم هستم و میخوام ماه سوم رو همراه کسایی که دوره ۸ هستن پیش بیام
گرچه خیلیی تغییر کردم و دیگه عصبانیت والدینم روی حالم تاثیر نداره و دیگه به رغبای کنکورم حسادت نمیکنم و خیلی اروم تر امتحان میدم و درس میخونم
اما مشکلی وجود داره….اینکه بعضی روز ها حالم خییییلللللیییی خوبه و خوشحالم ولی بعضی روزها خیلی بی دلیل ناراحتم و این خودش هی من رو ناراحت تر و غمگین تر میکنه بعد میترسم بعد عذاب وجدان میگیرم برای حال بدم و…از خودم میپرسم که طبیعیه؟یا من تنها کسیم که اینجوریه چون کسی که تو ورکشاپ شرکت کرده و ماه دومه باید خیلی خوشحال باشه… و بعد به جایی میرسم که گاها از این ترس و اشفتگی گریم میگیره و دیگه نه اهنگ نه فایل خانم گرایلی و نه جملات تاکیدی هیچ چیزی درستش نمیکنه
خیلی میترسم این روزها بیشتر بشه و حال خوبم انقدر راحت خراب بشه
اینکه چندروز درمیون این اتفاق بیفته طبیعیه؟چطور میتونم درستش کنم؟
بینهایت خوشحال میشم اگر کمک کنید
دعای خیر این کنکوری همیشه همراهتون^^13/مرداد/1400 در 00:14 #45276ياسمين
مدیرسلام. نگران نباش ما انسان هستيم پس طبيعيه كه گاهى روحيه مون خوب باشه و گاهى بد. چيزى كه مهمه اينه كه توى حس و حال بد نمونيم….براى همه اتفاق مى افته اصلا لازم نيست بهش فكر كنى…
آگاهانه تصميم بگير توجهت رو بذارى روى زيبايى ، فراوانى و چيزايى كه دوست دارى.. اينها باعث مى شه زودتر به احساس خوب برسى..13/مرداد/1400 در 10:01 #45281Fatemeh6761
مشارکت کنندهاین حال بد که یه وقتها میاد سراغت به خاطر اینه که به قول دنیاجون داره اون زباله های ذهنیت وباورهای غلطت میریزه بیرون وباورهای جدید جایگزین میشه وذهن برای اینکه تغییر نکنه مقاومت میکنه وحالت بد میشه اصلا نترس این حالتها طبیعیه وفقط تو نیستی که اینجوری میشی خیلی از کسایی که در مسیر آگاهی قرار میگیرن ممکنه همچین حالتی بشن فقط تمرین امنیت وآرامش رو که در فایل آشفتگی ذهنی گفتن حتما انجام بده و هر زمان که این حالت اومد سراغت فقط بدون که این حالتها میگذره وتموم میشه وتو همین الان موفقی چون در مسیر آگاهی هستی .وطبیعیه که ذهنت نمیذاره که تو بخوای تغییر کنی برای همینه که میگی دوست ندارم فایلی گوش بدم اما تو یاد گرفتی که باید این مقاومتای ذهنت رو بشکنی پس با وجود اینکه سخته به خودت سختی بده وحتما در روز یک فایل گوش بده یا تمرینت رو حتی شده با گریه انجام بده بذار این مقاومتهای ذهن که چندسال پر شده از باورهای غلط خالی بشه .برای هرکس به یک نحوی سخته چون تغییر درد داره سختی داره اما وقتی به دست میاد شیرین ولذت بخش میشه.
13/مرداد/1400 در 10:41 #45282faha1362
مشارکت کنندهخیلی خیلی از هر دو شما ممنونم
انشالله همیشه از ته دل شاد باشید و بخندید^^ -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.