سلام به همه دوستان
من همسر دوم مادرم همیشه غر بی پولی میزدن و همیشه ورشکست بودن ولی مادرم خیلی مستقل و با درامد بالایی بود
الان من هم شغل و باور های درست پول دارم و شدیدا میترسم که همسر اینده ام بی پول و بی عرضه باشه و ضعیف و محبور باشم من خرج خونه بدم به نظرتون چه راه راه حلی میتونم برای خودم به کار ببرم؟
سلام. اگر باورهاى درستى داشته باشى و توجهت رو از اين موضوع بردارى و نگرانى ت رو بذارى كنار ، مشكلى پيش نمياد !! ترس و احساس بد تو باعث مى شه چيزى كه نگرانش هستى وارد زندگى ت بشه . پس توجهت رو بذار روى اعتمادبنفس ، احساس ارزشمندى ، فراوانى و قدردانى از داشته هات…..
سلام .تو قرار نیست زندگی شبیه زندگی مادرت داشته باشی واینکه نباید الان برای آینده ای که خودت با فرکانسهات میسازیش نگران باشی .
به هرچی که توجه کنی به زندگیت دعوتش میکنی .ینی با این باورت داری به جهان میگی یه شوهر برام بفرست که بی پول وبی عرضه باشه من خرجشون بدم این همون توجه به چیزیه که نمیخوای.
از همین الان اول درلحظه حال زندگی کن چون الان لذت ببری مطمئنن آیندت رو خوب میسازی دوم باورتو عوض کن که مثلا من علاوه بر اینکه خودم درآمد دارم حتما همسری که باهاش ازدواج میکنم مطابق با خواسته های منه و خودش درآمد داره