صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › ترس از بیمار شدن
- این موضوع 6 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
parastookahrizi71 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
29/اسفند/1399 در 01:10 #41327
مطهره خمر
کاربرسلام به دوستان عزیز من بیست وسه سالمه وتا این سن دچار دونوع بیماری شدم همش از خودم میپرسیدم چرا من که هنوز سنی ندارم وبعد از مشاوره با دنیا خانم خیلی زیاد بهبود پیدا کردم اما هنوزم از دوباره مریض شدن انواع بیماری هارو گرفتن ترس دارم ونمیدونم ریشه این ترس از کجاست وچرا نمبتونم باهاش مقابله کنم ممنون اگر کمکم کنید
29/اسفند/1399 در 01:11 #44156ياسمين
مدیرسلام. بجاى توجه به بیمارى و فکرکردن مداوم به انواع مریضى، دایم جملات مثبت درمورد سلامتى خودت بگو و احساس خوبى داشته باش. از اینکه هم اکنون سالم و سرحالى رضایت داشته باش و شکرگزارى کن. اخبار و رسانه رو به کل از زندگیت حذف کن تا ورودیهاى منفى به حداقل برسن. با کسانى که همش حرف مریضى مى زنن رفت و امد نکن. اعتماد بنفست رو انقدر بالا ببر که با خود درونى ت در هماهنگى کامل باشى و بدون که تو و فکر تو قدرتمندتر از هر ترسى هستش.
29/اسفند/1399 در 01:11 #44157HAmedeh95
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز وهم فرکانسیم فایلهای روبط سالم با ذهن سالم زیاد گوش کن وفایل استقبال از ناخاسته ها روگوش کن زیاد بهت کمک میکنه ذهنت سالم باشه مطمن باش جسمت هم سالم میشه ومدام جملات مثبت رو با حس وحال خوب تکرار کن وباور داشته باش که سالم هستی ومشکلی نداری واینو ذهنت پذیرا میش وجسمت سالم وسالمتر میش
29/اسفند/1399 در 01:12 #44158Goli61
مشارکت کنندهصد در صد تمارینت رو انجام ندادی .یه مدت انجام دادی و رها کردی .دلیلش فقط همینه .من با مشاوره کاملامشکلم رو حل کردم ،به لطف خدا ولی یکسال مدام تمرین کردم .مواظب باش مریضیت برنگرده
29/اسفند/1399 در 01:12 #44159parastookahrizi71
کاربردوست عزیز یه مدت خودت رو درگیر کارهایی از جمله ورزش یه کلاس هنری و…
رشته های مورد علاقه ات خودت رو در اون رشته غرق کن اصلا به بیماری یا این قبیل از ناخوشی ها فکر نکن مطمن باش افکارت رو مثبت کنی زیبایی ها رو ببینی و از زیبایی ها حرف بزنی حالت بهتر وبهتر میشه و نا خداگاه ریشه بیماری های قبلیت رو پیدا میکنی الان با غرق شدن در اینکه ریشه بیماریت رو پیدا کنی بهش فکر میکنی و بدون اینکه بدونی باز هم بیماری رو به زندگی خودت دعوت میکنی29/اسفند/1399 در 01:12 #44160Mo1353
مشارکت کنندهتوی تموم فایلهای دنیا و کتابها و سمینارهای منتورهای مختلف هر راهکاری بدن واسه جایگزینی باور درست و یا پیدا کردن منشا باور غلط، تکرار و متعهد بودن حتما هست.یاد گرفتن این قوانین و انجام دادنش مثل درس مدرسه و دانشگاه نیست که یه ترم بگذرونی و تموم بشه.مدام و مدام باید تکرار بشه.همونها رو که دنیا گفته اگر انجام بدی حتما این ترست از بین میره.متعهد باش به تکرار تمرینها
29/اسفند/1399 در 01:12 #44161parastookahrizi71
کاربرذهنیتت روـاز روی بیماری بردار و به سلامتی و خلق روزهای مفرح وـشاد فکر کن.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.