صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت ترس از بیمار شدن

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    مطهره خمر
    کاربر

سلام به دوستان عزیز من بیست وسه سالمه وتا این سن دچار دونوع بیماری شدم همش از خودم میپرسیدم چرا من که هنوز سنی ندارم وبعد از مشاوره با دنیا خانم خیلی زیاد بهبود پیدا کردم اما هنوزم از دوباره مریض شدن انواع بیماری هارو گرفتن ترس دارم ونمیدونم ریشه این ترس از کجاست وچرا نمبتونم باهاش مقابله کنم ممنون اگر کمکم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. بجاى توجه به بیمارى و فکرکردن مداوم به انواع مریضى، دایم جملات مثبت درمورد سلامتى خودت بگو و احساس خوبى داشته باش. از اینکه هم اکنون سالم و سرحالى رضایت داشته باش و شکرگزارى کن. اخبار و رسانه رو به کل از زندگیت حذف کن تا ورودیهاى منفى به حداقل برسن. با کسانى که همش حرف مریضى مى زنن رفت و امد نکن. اعتماد بنفست رو انقدر بالا ببر که با خود درونى ت در هماهنگى کامل باشى و بدون که تو و فکر تو قدرتمندتر از هر ترسى هستش.

HAmedeh95
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز وهم فرکانسیم فایلهای روبط سالم با ذهن سالم زیاد گوش کن وفایل استقبال از ناخاسته ها روگوش کن زیاد بهت کمک میکنه ذهنت سالم باشه مطمن باش جسمت هم سالم میشه ومدام جملات مثبت رو با حس وحال خوب تکرار کن وباور داشته باش که سالم هستی ومشکلی نداری واینو ذهنت پذیرا میش وجسمت سالم وسالمتر میش

Goli61
    مشارکت کننده

صد در صد تمارینت رو انجام ندادی .یه مدت انجام دادی و رها کردی .دلیلش فقط همینه .من با مشاوره کاملامشکلم رو حل کردم ،به لطف خدا ولی یکسال مدام تمرین کردم .مواظب باش مریضیت برنگرده

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز یه مدت خودت رو درگیر کارهایی از جمله ورزش یه کلاس هنری و…
    رشته های مورد علاقه ات خودت رو در اون رشته غرق کن اصلا به بیماری یا این قبیل از ناخوشی ها فکر نکن مطمن باش افکارت رو مثبت کنی زیبایی ها رو ببینی و از زیبایی ها حرف بزنی حالت بهتر وبهتر میشه و نا خداگاه ریشه بیماری های قبلیت رو پیدا میکنی الان با غرق شدن در اینکه ریشه بیماریت رو پیدا کنی بهش فکر میکنی و بدون اینکه بدونی باز هم بیماری رو به زندگی خودت دعوت میکنی

Mo1353
    مشارکت کننده

توی تموم فایلهای دنیا و کتابها و سمینارهای منتورهای مختلف هر راهکاری بدن واسه جایگزینی باور درست و یا پیدا کردن منشا باور غلط، تکرار و متعهد بودن حتما هست.یاد گرفتن این قوانین و انجام دادنش مثل درس مدرسه و دانشگاه نیست که یه ترم بگذرونی و تموم بشه.مدام و مدام باید تکرار بشه.همونها رو که دنیا گفته اگر انجام بدی حتما این ترست از بین میره.متعهد باش به تکرار تمرینها

parastookahrizi71
    کاربر

ذهنیتت روـاز روی بیماری بردار و به سلامتی و خلق روزهای مفرح وـشاد فکر کن.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.