صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › ترس از بیماری و وسواس
- این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
03/خرداد/1400 در 10:14 #41593
Maral78
مشارکت کنندهسلام روزتون بخیر ?مدتیه ک بعد از شیوع ویروس من اینطوری شدم البته ترس از بیماری گرفتم و از همون روزا گهگاه بخاطر واکنش های عصبی معده درد یا تپش قلب میگیرم و گاهی هم که پریودم که فقط درد پریود در کل اینطوریه که این درد بیاد اون یکی درده میره. چیزی ک این مدت خیلی ذهنم و درگیر میکنه وسواس تغذیس که از هر کسی ک حالا دستی ب این کار داره میگم باز دوباره میگم نه اگه اشتباه کنه چی؟ از یه طرف میگم خامگیاهخواری کنم از یه طرف حالا شرایط خونه یا ترس خودم باز مانع میشه و همچنان این بگیر نگیرا ادامه داره
چیکار کنم از این همه وسواس راحت بشم03/خرداد/1400 در 10:17 #44801ياسمين
مدیرسلام. توجهت رو بذار روى ايمنى بالاى بدنت و بدون كه اون ذهن تو هست كه باعث ايجاد بيمارى مى شه. وقتى به بالابودن ايمنى بدن و قدرت ذهنت اطمينان پيدا كنى ديگه ترس از بيمارى ايجاد نمى شه…چندين فايل و لايو صوتى شده درمورد سلامت توى سايت هست حتما گوش كن…
03/خرداد/1400 در 18:16 #44802Fatemeh6761
مشارکت کنندهعلاوه برگوش دادن به فایلای صوتی وتصویری درمورد سلامت که خیلی کمکت میکنه .به این فکر کن که بزرگترین حامی تو خداس که هر لحظه با حمایت اون داری هدایت میشی وتو خودت یه بعدی از وجود داری به اسم روح که خیلی خیلی قویه وهمه چیز رو میدونه فقط باید با کار کردن رو ذهنت بتونی بهش دسترسی داشته باشی هر روز با خودت تکرار کن که انرژی من وخدای من بزرگتر از هر تضادی هست ومن انقدر قوی هستم که برای یه ویروس کوچولو که حتی با چشم هم قابل دیدن نیست خودمو کنترل کنم پس نیروی من خیلی قویتره ودلیلی برای نگرانی وجود نداره.در رابطه با وسواس تغذیه بدون که هرچقدر نگران بشی وضع رو بدتر میکنی واین وسواس رو بیشتر میکنی بدون توجه به ضرر یا منفعت هر چیزی که میخوای بخوری با لذت وحس خوب همه چی رو امتحان کن واز خوردن هرچیزی لذت ببر تا زمانیکه نگران وضع سلامتیت باشی همین استرس باعث دور شدنت از حال خوب وسلامتی میشه کم کم شروع کن از کوچکترین چیزی که نگران خوردنش هستی امتحان کن یه ذره بخور واز خوردنت لذت ببر که آخی چه کیفی داد وبه خودت بگو چه خوبه که من هرنوع غذایی رو که بخورم خیلی ازش لذت میبرم وهرروز سلامتیم بیشتر میشه .مهمترین چیزی که تورو از هر وسواسی دور میکنه حس وحال خوبت ولذت بردن از هرچیزی هست .تا نگرانی میاد تو ذهنت به خودت استاپ بده که نه تو قوی هستی وهر جریانی خیره.تو باید باورهای غلطت رو راجع به مریضی پیدا کنی ودرست کنی چون حال بد داره بهت علامت میده که یه جایی از باورهات ایراد داره باید درستش کنی مثلا همین که میگی یه درد که میره درد بعدی میاد سراغم این یه باور غلطه که من همیشه یه دردی دارم وما خودمون مریضیها رو واسه خودمون به وجود میاریم.در زمانی که درد داری توجهت رو بذار رو چیز دیگه وبه درد توجه نکن.یه تمرین هم برای زمانی که حال خوبی داری میتونی انجام بدی در یک جای خلوت وآروم چشماتو ببند وشروع کن به دم وبازدم تصور کن با هر دم سلولهای سلامتی رو وارد بدنت میکنی وباهر بازدم بیماری رو از بدنت خارج میکنی خیلی این تمرین جواب میده حتما امتحان کن.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.