صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت ترس از بیماری های مختلف

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Maryamtatlary12
    مشارکت کننده

سلام من چند وقته با دنیا جون وقت مشاوره میگیرم و بیماری اصلیمو تونستم کنترل کنم و بهبود ببخشم ولی هنوز ترس از بیماری تو وجودم هست و هرچی تو بدنم میبینم میترسم بیماری خاصی باشه مخصوصا ترس از بیماری رحم و مشکل تخمدان ها دارم بعضی وقتا گیر میدم به میزان خون پریودیم بعضی وقتا حتی به میزان ترشح طبیعی کلافه شدم از دست خودم که انگار همیشه باید یچیزی پیدا کنم خودمو نگرانش کنم?چیکار کنم برای منحرف شدن ذهنم و فکر نکردن به انواع بیماری ها

ياسمين
    مدیر

سلام. توى گوگل يا كتابها دنبال اين مسايل نباش و ديگه درموردش با كسى صحبت نكن. توجهت رو بذار روى داشته ها و نعمتهاى زندگى ت
    چند فايل رايگان درمورد سلامتى هست گوش بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.کار ذهن همینه که دائم با ایجاد افکار منفی تورو از ادامه ی مسیر منصرف کنه وبگه ببین فایده نداره دیگه ادامه نده
    راهش فقط اینه که توجهت رو از روی اونها برداری بذاری رو خصوصیات خوبت مثلا برو جلو آینه مدام از چشمات از موهات از هرچیزی که داری وازش لذت میبری تعریف کن وفقط شکر گزاری کن
    کتاب معجزه ی شکر گزاری راندا برن رو بخون چون باید سپاسگزاریت قوی‌تر بشه که کمتر توجه ذهنت بره سمت بیماری
    هر روز برو پیاده روی وقتت رو با چیزی که دوست داری بگذرون وتا افکار غلط میاد تو ذهنت، بگو من همراه دنیا هستم وقطعا همونطور که تا الان تونستم بیماریم رو بهبود ببخشم هر روز بهتر وبهتر میشم وحتما هر روز سیستم ایمنی قویتری دارم انقدر با خودت تکرار کن وبنویس تا باور درست جایگزین باور غلطت بشه
    مدیتیشن هم خیلی به از بین رفتن این افکار کمک میکنه حتما هر روز انجام بده.

Maryamtatlary12
    مشارکت کننده

ممنونم از پاسختون???

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.