در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    F-mohamadi
    مشارکت کننده

با سلام پسر ۸ ساله ای دارم که یه مقداری حالتهای اضطرابی و وسواسی داره غذاها را خیلی بد میخوره یا اصولا مواد غذایی رو بدش میاد یا پیاز و یکسری چیزهاش رو جدا میکنه خلاصه اینکه خیلی محدود و هر چیزی رو نمیخوره شبها هم به تنهایی یا حتی در اتاق خواهرش هم نمیخوابه ترس داره گاهی مواقع شبها بیدار میشه و میگه خواب بد دیدم حتی حاضر نیست ۵ دقیقه در خونه تنها بمونه آیا من میتونم کمکش کنم ؟یا تغییر رفتار من چه کمکی میتونه بهش بکنه

ياسمين
    مدیر

سلام. بچه هاى تو انعكاس درون خودت هستند
    يعنى بازتاب افكار و احساسات تو بصورت اين احساسات و رفتار پسرت ديده مى شن ….پس وقتى اعتماد بنفس خودت بيشتر بشه و اضطراب و نگرانى ت كمتر ، پسرت هم بهتر مى شه
    فايلهاى رايگان رو گوش كن توضيح كامل داده شده…

F-mohamadi
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزم لطف کردین همین کار رو میکنم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

دقیقا پسر منم همین مشکل رو داشت البته بهتره بگم خودم مشکل داشتم که نمودش رو در پسرم میدیدم پسر منم خیلی میترسید گاهی وقتا گریه میکرد ومیگفت میترسم بعد که فایلهای رابطه من با پسرم رو گوش کردم متوجه شدم که بچه ی من آینه ی منه من خودم میترسم که اونم میترسه والان با کار کردن روی خودم وحتی گرفتن مشاوره از دنیا جون و کار کردن روی اعتمادبه نفسم میبینم که روز به روز پسرم شادتره ترسهاش کمتر شده اونم خیلی بااعتمادبه نفس تر شده چون ترسای خودمو شناختم باورای جدید جایگزین باورهای جدید کردم وتمرین میکنم.پس مطمئن باش دوست عزیز تو حتما خودت ترس واضطراب داری خودتو تغییر بده میبینی که پسرت عوض میشه.من نتیجش رو دیدم حتما توهم خواهی دید.یه چیز دیگه هم اینکه تمرکزت رو از روی ایرادات پسرت بردار به جاش نقاط قوتش رو تقویت کن تشویقش کن

F-mohamadi
    مشارکت کننده

ممنون فاطمه جون من فایلهای اعتماد به نفس دنیا جون رو گوش کردم باز هم فایلی هست مرتبط باشه؟
    البته دارم به ترتیب همه رو گوش میکنم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

6تا فایل اعتماد به نفسه وهر 6تا تمرین داره هر فایل رو خیلی خیلی تکرار کن وتمریناتش رو انجام بده توی سایت همین 6تا هست که پایه ای ترین هست ولی اگه جزئیتر بخوای بفهمی که از چه جنبه هایی اعتمادبه نفست پایینه کوچینگ اختصاصی تر کمکت میکنه.

F-mohamadi
    مشارکت کننده

ممنونم فاطمه جان خیلی لطف کردی

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.