در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Hosein79
    مشارکت کننده

سلام به هم وطن های عزیزم من چند ساله پیش توسط گشت ارشاد دستگیر شدم و تجربیات بدی داشتم کتک خوردم ۴ماه زندانی شدم و شرایط بدی رو گذروندم من ترنس هستم و اصلا به شخصیتم احترام نزاشتن و درک نکردن و آبرومو بردن جلوی خانواده و بهم گفتن فاحشه العان با این اتفاقاتی که داره میوفته و سر مرگ مهسا و اعتراضات مردم من بی قرار و دلواپس شدم کلا شب تا صبح فقط این موضوع جلوی چشمم بود و نتونستم بخوابم میخوام بدونم چرا این حالت به من دست داده و من چرا انقدر حالم بده از این اتفاق و چیکار کنم که بتونم حالمو خوب کنم ممنونم از همتون و به هم فکری شما نیاز دارم و شرایطی ندارم که به دنیا جون این پیام رو برسونم که کمک کنه هم برای من هم برای دیگران ❤️

ياسمين
    مدیر

سلام. تجربياتى كه گذرونده بودى و شايد توى اعماق ناخوداگاه بودن با اين جريان دوباره به سطح امدند…تمام تلاشت رو بايد بكنى كه در لحظه زندگى كنى و توجه ت رو بذارى روى نعمتها و داشته هاى زندگى ت و بابتشون شكرگزار باش. دايم به خودت ياداورى كن كه چقدر قوى بودى كه اون مشكلات رو پشت سر گذاشتى…
    اگاهانه توجهت رو از اخبار بردار و شبكه هاى مجازى رو هم دنبال نكن. بيشتر به طبيعت برو و روزانه مديتيشن كن

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.