صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی تایید از بیرون

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    arezou.bru
    مشارکت کننده

سلام دنیاجون
    من ۳۰ سالم تموم شده و از لحاظ تیپُ قیافه خوبم اما چیزیکه اینروزا حالمو خیلی داره بد میکنه اینه که من دیگه دختر ۱۴ ۱۵ ساله نیستم که بخوام جوون تر و خوشگل تر بشم من دیگه ازین به بعد پیر میشم و این موضوع واسه منی که همیشه حال خوبمو از بیرون میگرفتم یه عذابِ وحشتناکه ضمن اینکه حالم با خودم خوب نیست و هنوز تو این سن نمیدونم چی میخوام و علاقم چیه و احساس بی ارزشی میکنم و فقط دارم درجا میزنم یکسالم هست حالا نه به طور مداوم و مرتب اما جسته گریخته فایلای شما و فایل انگیزشی گوش میدم اما اون تغییری که میخوام ایجاد نشده ضمن اینکه فوق العاده تنبلُ بی انگیزم هستم و دنبال یه کورسوی نورم که بهم انگیزه بده و بتونم کم کم راه بیفتم چیکار کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. تنها راهش اينه كه توى اين مسير بمونى. يعنى دايم فايل گوش كنى ، بنويسى ، تمريناتو انجام بدى تا هم اعتمادبنفست زياد بشه هم انگيزه بگيرى…

mika
    مشارکت کننده

سلام به همه دوستان و سرکار خانم دنیا

سال نو مبارک
    امیدوارم شاهد بهترینها در سال جدید باشید

سوال داشتم اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشوم

1- میخواهم لیست اهداف سال 1400 را بنویسم ولی دچار یک وسواسی شدم که نمیدونم به چه صورت بنویسم ( به زمان حال باید بنویسم یعنی طوری بنویسم که انگار انجام شده یا بصورت دیگری ؟؟؟ )

2- در مورد اینکه در لحظه حال خودمون خوب نگه داریم را راهنمایی فرمایید

سپاسگزارم

مرسی از این جمع خوب و مرسی از بانی این جمع ، خانم دنیای عزیز

روز خوبتون خوبتر

ياسمين
    مدیر

فقط اسم اون هدف نوشته بشه كافيه
    هرچيزى كه باعث بشه حس بهترى نسبت به خودت داشته باشى و از لحظه لحظهء زندگى ت لذت ببرى مثل كتاب خوندن ، ديدن يه كليپ كمدى ، شنيدن يه اهنگ قشنگ…

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.