صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط تأثیر حرف دیگران

• این موضوع 7 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 1 ماه پیش بدست Rezvan به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    Rezvan
    مشارکت کننده

سلام دوستان،
    گاهی افراد حرف بدی هم نمیزنند ولی اون حرف من آزارمیده. اینکه میگم افراد فقطمنظورم یک شخص. این یکشخص که مادرشوهرم هست با اینکه ازمن خیلی دور و خدا رو شکر می کنم بابت این دوری ولی گاهی یه چیز خیلی بی اهمیت میگه ولی اون جمله تو ذهن من یه چیز بزرگ میشه هی بش فکر می کنم در عین حال هی بد و بیراه میگم بش که این گفته. شایدم اصلا قصد آزار نداره ولی من حرف اون بیخودی کارد و چاقو می کنم به خودم میزنم. مثلا این که دیروز به پسرم میگه قربونت برم که لپات گلی مثل بابات.. شاید خنده دار باشه ولی من از همون دیروز هی دارم تو دلم بش بد و بیراه میگم که چرا چرند میگی همه می دونن شکل من. اصلا وقتی به بچه هام میگه خوشگل یا حتی قربون صدقه شون میره من اذیت میشم. متنفرم از اینکه قربون صدقه شون میره چون سالها ازشون بی خبر بوده الان برگشته . تا چیزی میگه من تو دلم میگم چرت و پرت نگو تا الان کجا بودی حالا یادت افتاده نوه داری.. مم واقعا آزار دارم میبینم با این افکار هرچی هم میگردم باور غلطم پیدا نمی کنم
    من حتی نسبت به لهجه ی این آدمم حساسم و بدم میاداز لهجه ش و تن صداش.
    اصلا وقتایی که داره حرف میزنه ( از طریق واتس اپ) من مشغول کار هستم و معمولا تو آشپزخونم چون تایم شام بچه هاست ولی گوشیم تیز می کنم که اون داره جی میگه عین یه بیماری شده واسم.?
    نسبت به هیچ فردی تو زندگیم تا به حال چنین احساسی نداشتم و واقعا دوست دارم این مشکل حل بشه یا اینکه این آدم از زندگیم خارج بشه. خواستم وقت کوچینگ بگیرم با دنیا جان بابت این موضوع منتها اختلاف زمانی حدود ۷ ساعت هست و اون زمانی میشه گرفت مه همسرم خونه ست و سرکار نیست.
    ممنون میشم راهنماییم کنید که حرفهای این آدم برام بی اهمیت بشه.

ياسمين
    مدیر

سلام. چند مورد مشابه سوال تو توى خردجمعى هست حتما اونها رو بخون
    در كل ، روى خودت بايد كار كنى و عزت نفس و احساس ارزشمندى ت رو افزايش بدى…. وقتى از صميم قلب خودت رو دوست داشته باشى و خودتو مهم بدونى ، ديگه حرف ديگران هيچ اهميتى برات نداره…….
    مادرشوهر قطعا خصوصيات مثبتى هم داره. به اونها توجه كن و زندگى رو سخت نگير

Rezvan
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جون حتما این کار می کنم.

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

در مورد روابط فرقی نمیکنه رابطه با مادرشوهر یا هرکس دیگه مهمترین چیز رابطه ی خودت با خودت هست تو خودت رو دوست نداری پس آدمی رو میبینی که دوسش نداری شروع کن به گوش دادن فایلها به خصوص 6 فایل اعتمادبه نفس مطمئن باش انقدر لبریز از عشق میشی که مادرشوهرت رو خوب ودست داشتنی میبینی .همه ی ما آدما روحهای هزاران ساله ای هستیم که از انرژی منبع یا خدا کنده شدیم واومدیم روی زمین پس چون تکه ای از خدا در وجود ماهست قطعا هیکدوممون بدنیستیم وخصوصیات خوبی داریم که چون غرق در ناخواسته هامون شدیم بیشتر توجهمون رو میذاریم روی چیزایی که آزارمون میده.پس همه ی این افکار وباورهای غلط رو بریز دور وفقط توجهت رو بذار روی چیزای خوب ودوست داشتنی.تو حال بد نمیخوای پس بگرد دنبال چیزایی که حالت رو خوب میکنه وخودتو باهاشون سرگرم کن.خودت رو از درون تغییر بده حتما دنیای بیرونت عوض میشه.

Rezvan
    مشارکت کننده

ممنون فاطمه جان حتما اون فایلارو‌گوش میدم و رو خودم کار میکنم.
    اخه می دونی هیچ وقت من از هیچکس بدم نمیاد یعنی هیچ وقت تو زندگیم پیش نیومده بود یه همچین احساسی که به این آدم دارم.. و اینکه اون اصلا بد نیست حتی خیلی هوای من داره البته تازگی سالهای اول ازدواجم با اینکه من همسرم خیلی رابطه خوبی داشتیم ولی مادرش همیشه باعث دعواها و جر و بحثهای ما بود. آدمای بدتر از این تو زندگی من بودن که بد کردن واقعا ولی به سادگی بدون مه بفهمم خیلی سریع فراموش کردم کلا من خیلی راحت می بخشم و خیلی جالب که حتی اگه بیان بم بگن فلان شخص پشت سرت بدنرین حرف زد همیشه میگم بگه مهم نیست همین که جرأت نکرده رو در رو بگه نشونه ضعفش و واقعا هم به حرف مردم اهمیت نمیدم هر کاری دوست دارم می کنم حتی اگه همه بگن اشتباه .ولی نمی دونم نسبت به این شخص چرا اینطوری هستم و حرف معمولی هم که میزنه عصبیم میکنه باور غلطم راجع به این آدم پیدا نمی کنم واقعا.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اون شخص داره درونت رو بهت نشون میده که درونت مشکل داره باور تو اینه که اون بده اون مقصره من خوبم برعکسش کن بنویس باورهای من ایراد داره ومن خودم مسئولم که خودم خودمو درست کنم.کانون توجهت رو از مادرشوهرت بردار.

Rezvan
    مشارکت کننده

ممنونم حتما این کار می کنم.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.