صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول بی پایان بودن پول

• این موضوع 5 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 1 ماه پیش بدست Golshan به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    rahele
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز?
    وقتی به این موضوع که پول همیشه هست و هر چی خرج کنم تموم نمیشه و مقدارش بیکران و بی پایانه،فکر میکنم،اما برای تثبیت کردنش تو ذهنم مثال مادی و روزمره که ذهنم باورش کنه و ملکه ذهنم بشه پیدا نمیکنم… از شما عزیزان هم قبیله ای میخام مثال‌هایی که در این زمينه دارین و به باورتون کمک کرده لطف کنین بگین ?
    مرسی از حضور تک تک شما خوبان،خداوند یارتون و دستان خدا همراهتون?????????❤❤❤

ياسمين
    مدیر

افراد ثروتمندى رو در اطرافت بخاطر بيار كه دايم در حال بخشش و كارهاى خير و خرج كردن هستن ولى نه تنها پولشون كمتر نمى شه بلكه بيشتر هم مى شه

rahele
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جان
    عزیزم پاسخ شما خیلی ‌کلیه، من تو بطن زندگی ثروتمندا نیستم و نمیتونم ببینم که هر چی پولشونو خرج کنن تموم نمیشه.ذهن من دنبال یه مثال عینی میگرده که همیشگیه و هر چی استفاده کنی تموم نمیشه و حتا بیشترم میشه،یک مصداق عینی ساده و ملموس ‌که به راحتی کارکردش و تو زندگی عادی دیده باشم
    دوستان بی‌‌کرانگی و همیشگی بودن پول رو با چی برای ذهنتون مثال میزنین؟؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.مثال مادی اینه که وقتی دارم خرج میکنم یا همون روز یا فرداش پیام واریز پول برام میاد ینی در ازای پولی که دادم یه پولی دوباره برمیگرده واینو باور کردم ولی با نگرانی منتظرش نیستم با حس خوب فقط تمرکزم رو میذارم روی داشته هام وشکر گزاری میکنم بابت اینکه هر روز داشته هام وپولم بیشتر میشه.

rahele
    مشارکت کننده

ممنون فاطمه خوبم
    این خوبه همینو باور سازی میکنم که وقتی خرج میکنم ۱۰۰٪ بر میگرده و جاش پر میشه،قانون خلاَ رو هم قاطیش میکنم???
    همیشه حسابمون پر پول باد و پولی که خرج میکنیم نرفته برگرده( وا نکرده پس فرستاد)?????

Golshan
    مشارکت کننده

من جوابم اینجا گرفتم. خدایااااا شکرت. شکرت. شکرت

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.