سلام دوستان عزیز?
وقتی به این موضوع که پول همیشه هست و هر چی خرج کنم تموم نمیشه و مقدارش بیکران و بی پایانه،فکر میکنم،اما برای تثبیت کردنش تو ذهنم مثال مادی و روزمره که ذهنم باورش کنه و ملکه ذهنم بشه پیدا نمیکنم… از شما عزیزان هم قبیله ای میخام مثالهایی که در این زمينه دارین و به باورتون کمک کرده لطف کنین بگین ?
مرسی از حضور تک تک شما خوبان،خداوند یارتون و دستان خدا همراهتون?????????❤❤❤
ممنون یاسمین جان
عزیزم پاسخ شما خیلی کلیه، من تو بطن زندگی ثروتمندا نیستم و نمیتونم ببینم که هر چی پولشونو خرج کنن تموم نمیشه.ذهن من دنبال یه مثال عینی میگرده که همیشگیه و هر چی استفاده کنی تموم نمیشه و حتا بیشترم میشه،یک مصداق عینی ساده و ملموس که به راحتی کارکردش و تو زندگی عادی دیده باشم
دوستان بیکرانگی و همیشگی بودن پول رو با چی برای ذهنتون مثال میزنین؟؟
سلام.مثال مادی اینه که وقتی دارم خرج میکنم یا همون روز یا فرداش پیام واریز پول برام میاد ینی در ازای پولی که دادم یه پولی دوباره برمیگرده واینو باور کردم ولی با نگرانی منتظرش نیستم با حس خوب فقط تمرکزم رو میذارم روی داشته هام وشکر گزاری میکنم بابت اینکه هر روز داشته هام وپولم بیشتر میشه.
ممنون فاطمه خوبم
این خوبه همینو باور سازی میکنم که وقتی خرج میکنم ۱۰۰٪ بر میگرده و جاش پر میشه،قانون خلاَ رو هم قاطیش میکنم???
همیشه حسابمون پر پول باد و پولی که خرج میکنیم نرفته برگرده( وا نکرده پس فرستاد)?????