• این موضوع 7 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 11 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام و عرض ادب و احترام.
    من هیچ هدف و رویایی در زندگی ندارم
    که دنیا جان گفتن چنین افرادی افسرده هستن
    باید چکار کنیم من و امثال من؟
    با تشکر

ناشناس
    غیرفعال

این رو هم عرض کنم که من ۱۹ سالمه و کنکور دارم و پدر مادرم بشدت اصرار میکنن درسمو بخونم و آیندمو بسازم،اما من هیچ رویا و هدفی برای آیندم ندارم و ۲۴ ساعت تو اتاقم دراز کشیده ام و به فایلها گوش میدم

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد دنبال علاقمنديهات باشى…شناخت و اشنايى ت كمه براى همينه كه نمى دونى چكار كنى… از دنيا كوچينگ بگير

ناشناس
    غیرفعال

ممنون از پاسخ کاملتون،ان شالله???

ناشناس
    غیرفعال

ببخشید،پدرم روزی چندین ساعت با من صحبت کیکنه و هی از عاقبت کسایی که درس نخوندن بهم میگه،کارنامه ی کنکورم رو پیش این و اون میبره که یکاری کنن و خلاصه خیلی بهم فشار میاره،من هم وقتی بهم فشار میارن بیشتر از درس بدم میاد.(البته این رو بگم که تا پارسال خیلی درسخون بودم ولی یک هو از درس زده شدم)بخاطر همین دیروز به مادرم گفتم انقدر ب من فشار نیارین چون هر چی شما بیشتر بگین بخون من بیشتر لج میکنم و دست خودم نیس،مادرم هم اینو به پدرم میگه و پدرم عصبانی میشه و توهین های خیلی زشتی به من کرد دیشب.و منم تا صبح گریه کردم،البته با خدا حرف زدم و حالم بهتر شد،اما میخوام بدونم حق با پدرمه یا من؟اصلا من حق دارم از پدرم دلخور باشم؟یا اینکه حق بااوناس و من دارم عذابشون میدم؟

ناشناس
    غیرفعال

حقیقتش وقتی خودم رو میذارم جای پدرم،اگر من هم یه بچه ای داشتم که استعداد درسی داشت ولی درس نمیخوند و با آیندش بازی میکرد،و میگفت من باهاتون لج میکنم،من هم از کوره در می رفتم و به بچه فوش میدادم حتی میزدمش

ياسمين
    مدیر

لازم نيست خودتو سرزنش كنى. تو فقط مسيرتو پيدا نكردى. با دنيا وقت كوچينگ بگير.

ناشناس
    غیرفعال

مرسی ممنونم 🙂

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.