در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    F-mohamadi
    مشارکت کننده

با سلام و ممنون از اینکه همیشه پاسخگو هستین
    همسرم بیشتر تمرکزش روی شغلش هست و اصلا کاری به دردسرها و مشغله ها و …. خونه نداره یه حجم زیادی کار حس میکنم روی سرم ریخته از طرفی بچه ها هم درگیر درسند و من بعض وقتا عصبی میشم خصوصا الان مشغله شغلیش خیلی بیشتر شده و اصلا حتی بعضی وقتا حواسش نیست ازش سوال می پرسم.و ساعتهای طولانی با همکاراش درباره مسائل کاری در خونه صحبت میکنه این قضیه واقعا عصبیم میکنه واقعا نمیدونم چکار کنم و الان مدتیه اینقدر عصبی میشم رفتارهایی میکنم که بعدش بخاطر بچه ها که شاهد جر و بحث من میشن ناراحت میشم

F-mohamadi
    مشارکت کننده

و ببخشید نکته دیگه ای که میخواستم بگم روابط زناشوییمون کمرنگ شده و بخاطر حجم بالای کار و درگیری شغلی همسرم تاثیر گذار بوده و منم قلبا این رو فهمیدم ولی بازم خیلی خشم درونی بهش دارم و اصلا و قلبا به هیچ عنوان ازش راضی نمیشم حتی من اون نوشتن کلمات منفی و عصبانیت رو هم انجام دادم و راههایی که برای خوب کردن حال روحیم هست ولی بازم از دستش عصبانی میشم و منتظر یک بهانه هستم که دوباره بخواد در این مسائل بیتوجهی کنه و من بهش سرکوفت بزنم یا علی رغم میل باطنیم باهاش لجبازی کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچى اطرافت مى بينى ، آينهء درونته. توجهت رو به خودت و نكات مثبت همسر و زندگى ت بيشتر كن ، به خودت احترام بذار و رفتارى كه دوست دارى همسرت انجام بده ، با خودت داشته باش. وقتى روى عزت نفس و احساس ارزشمندى ت كار كنى ، خودت رو عميقا دوست داشته باشى و كافى و لايق بدونى ، رفتار اطرافيان هم به همون صورت خواهد بود….. دست از شكايت بردار و روى خودت كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.از روی صندلی قربانی بلندشو.ببین خودت چه باورهای غلطی داری که این بعد شخصیت شوهرت رو میبینی
    خودت برای خودت ارزش قائل نیستی خودت رو اولویت قرار نمیدی شوهرتم کارشو اولویت قرار میده
    راهش عصبانیت ودعوا نیست تمام باورهایی که راجع به شوهرت دار ی بنویس برعکس کن و باورهایی که دوست داری چیزایی که دوست داری ازش ببینی رو بنویس ووقتی نگاهش میکنی همون باورهای جدید رو بیار تو ذهنت وقدردان تک تک لحظه های زندگیت باش همین که انقدر مادر توانایی هستی ومیتونی در کنار بچه های سالم به درسهاشون برسی خودت رو تشویق کن
    اما نکته ی اصلی اینه که برای خودت وقت بذاری فایلها رو مکرر گوش بدی وجهان بیرون رو مقصر ندونی.مقصر ومسئول خودتی که فرکانس اشتباه میفرستی.
    روزی ۱ساعت برای خودت وقت بذار توجهت رو از بیرون وشوهرت بذار روی درون خودت وتغییر خودت.
    شوهرت آینه ی توئه تو به خودت اهمیت نمیدی اونم به تو اهمیت نمیده وشوهرت انعکاس باورهاته.
    تا میتونی فقط فایل گوش بده

F-mohamadi
    مشارکت کننده

یاسمین جان و فاطمه جان ممنونم ازتون صبحت هاتون مثل همیشه عالی و خوب هستش حتما سعی میکنم همین کارها رو انجام بدم ??????

Mahyarmahan
    مشارکت کننده

من قبلا همش رفتار پارتنرم باعث شده بود بخاطر خیانتاش چیزایی که ازش میدیدم بهش شک میکردم، بعد باخودم گفتم نکنه این شک کردنا پرسیدنا ،کنترل کردنا ،اونو ازمن دور میکنه وباعث میشه خیانت ببینم،سعی کردم اعتماد کنم نپرسم چیکار کردی، چی گفتی، کجا رفتی و… حسسه شککاکیتمو کمرنگ کنم ودرعین حال اعتماد بنفس خودمو بیشتر کنم بخودم بیشتر برسم وتوجه کنم درسته چیزی ازش ندیدم ولی بازم بهم نزدیکش نکرد محبت و توجه حداقلی که میتونم ازش انتظار داشته باشم حقمه هستو نمیبینم ازش،وتنها حرفی که بهم میگه اینه که درکم کن تا کارام شرایطم بهتر بشه،منم میگم بلکم ۱۰۰سال کارت بهتر نشد نباید بهش عشقو محبت بدی؟توکی قرار منو درک کنی؟این نفهمیدنم ازطرف اون، خواستم گفتم داد زدم جنگیدم سکوت کردم باهاش، هیچ رقم نخواست بفهمه چون ،منم مجبور شدم باهمه عشقم بهش فعلا کات کنم چون این رابطه سرد این بی تفاوتیش فقط آزارم میداد،خودم که دارم ویسای دونیا جونو گوش میدم و ورکشاپ فرمان ازتو ،یاخوب میشه وبرمیگرده به رابطه یامیره یکی بهتر ازاون مياد.

ياسمين
    مدیر

همين توجهى كه انتظار دارى اون به تو نشون بده ، خودت براى خودت انجام بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.بهترین کارو کردی .
    روی خودت واعتماد به نفست کار کن.لیست آدمی که دوست داری باهاش باشی رو با جزئیات بنویس وصبور باش در این مسیر .وبه گوش دادن فایل وتمرین ادامه بده

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.