صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط بی‌حوصلگی همسر

• این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست Raha29 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام
    اینکه وقتی همسرم یا یکی از اعضای خانواده م که دوسشون دارم حالشون خوب نیست وبیحوصله ن ویا اعصابشون خورده من رو هم ناراحت می‌کنه و بی‌حوصله ،با اینکه این همه روخودم کارمیکنم ، مثلا همسرم ناراحته قسط وشرایط و…ناراحتی اون من رو هم بی انرژی می‌کنه ،چه باور غلطی پشتشه؟وکار درست چیه اون شرایط؟،ممنونم

ياسمين
    مدیر

جهان اطراف تو ، آينهء درونته. از درون ناآرام و ناراحتى براى همين افرادى كه بيشتر باهاشون هستى رفتارى نشون مى دن كه ناراحتى ت رو بيشتر مى كنه…..

Raha29
    مشارکت کننده

نه حالم خوب بوده ولی انگار یهو گرفته میشه حالم با دیدن بد بودن حال اینایی که دوسشون دارم ، واینکه مثلا دنیا جون که آدم های زیادی رو راهنمایی می‌کنه و شما ، آدم های زیادی مثل ما وقت ناراحتی جذبشون میشن که حالشون روخوب کنن ،بازم‌ مربوط به درونشون دنیاوشماست؟نمیشه که حال ما خوب خوب باشه و هیچ وقت هیچ آدم منفی ای اطرافمون نباشه میشه؟سوال برام البته این قضیه

ياسمين
    مدیر

من از پيدا كردن جواب لذت مى برم و اينكار رو با حس بسيارعالى انجام مى دم. خودم رو با مشكل سوال كننده درگير نمى كنم. يعنى تحت تاثير قرار نمى گيرم جواب مى دم و “رد مى شم”….اگر قرار بود ناراحت بشم يا هم ذات پندارى كنم قطعا اون احساس بد ، اتفاقات بد رو بدنبال داشت ولى با اون افراد سوال كننده ارتباط مستقيم ندارم. پس براى من اون موضوع تموم مى شه.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هر آدمی که میبینی شبیه درون خودته .انرژیت باید بره بالاتر از اینی که الان هست تا فرکانسهات رو بهتر وبهتر کنه تا آدمها مطابق با انرژی درونی خودت بعد مثبت وپر انرژیشون رو به تو نشون بدن.فقط کار کردن روی خودت رو ادامه بده به مرور تغییر میکنن یا اگه تو بخوای حذف میشن عجله نکن وفقط با امید واشتیاق ادامه بده

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم اتون

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.