سلام
اینکه وقتی همسرم یا یکی از اعضای خانواده م که دوسشون دارم حالشون خوب نیست وبیحوصله ن ویا اعصابشون خورده من رو هم ناراحت میکنه و بیحوصله ،با اینکه این همه روخودم کارمیکنم ، مثلا همسرم ناراحته قسط وشرایط و…ناراحتی اون من رو هم بی انرژی میکنه ،چه باور غلطی پشتشه؟وکار درست چیه اون شرایط؟،ممنونم
نه حالم خوب بوده ولی انگار یهو گرفته میشه حالم با دیدن بد بودن حال اینایی که دوسشون دارم ، واینکه مثلا دنیا جون که آدم های زیادی رو راهنمایی میکنه و شما ، آدم های زیادی مثل ما وقت ناراحتی جذبشون میشن که حالشون روخوب کنن ،بازم مربوط به درونشون دنیاوشماست؟نمیشه که حال ما خوب خوب باشه و هیچ وقت هیچ آدم منفی ای اطرافمون نباشه میشه؟سوال برام البته این قضیه
من از پيدا كردن جواب لذت مى برم و اينكار رو با حس بسيارعالى انجام مى دم. خودم رو با مشكل سوال كننده درگير نمى كنم. يعنى تحت تاثير قرار نمى گيرم جواب مى دم و “رد مى شم”….اگر قرار بود ناراحت بشم يا هم ذات پندارى كنم قطعا اون احساس بد ، اتفاقات بد رو بدنبال داشت ولى با اون افراد سوال كننده ارتباط مستقيم ندارم. پس براى من اون موضوع تموم مى شه.
سلام.هر آدمی که میبینی شبیه درون خودته .انرژیت باید بره بالاتر از اینی که الان هست تا فرکانسهات رو بهتر وبهتر کنه تا آدمها مطابق با انرژی درونی خودت بعد مثبت وپر انرژیشون رو به تو نشون بدن.فقط کار کردن روی خودت رو ادامه بده به مرور تغییر میکنن یا اگه تو بخوای حذف میشن عجله نکن وفقط با امید واشتیاق ادامه بده