صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › بیماری کسی که دوستش داریم
- این موضوع 8 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست
taherekhairkhah بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/شهریور/1400 در 19:58 #41847
Raha29
مشارکت کنندهسلام .پدر من با اینکه سن کمی داره ولی چند سالی هست دچار حواس پرتی شده ونمیتونه خیلی ازکارای شخصیشو خودش انجام بده و مادرم هم نمیتونه وقتی برای خودش بزارن چون همه بار زندگی افتاده رو دوش خودش ،جدااز دلسوزی دیگران که آزاردهنده س و اینکه تو جمع هم نمیشه بخاطربعضی ازحواسپرتی های پدر زیادرفت ،من ناراحت میشم میبینم این وضعیت رو ، سعی میکنم شاد باشم و یه وقتایی باهاش وقت بگذرونم تو خونه اماسوالم اینه برای سلامتی یک نفر دیگه آیا تصویر سازی ازخوب شدنش و نوشتن وهرکار دیگه ای که برای سلامتی خودمون انجام میدیم به عنوان تمرین تاثیر درخوب شدنش داره؟ چکاری میتونم انجام بدم ؟ویه سوال دیگه من اگه با همسرم ازاین شهربرم حق فرزندخوب بودن وتلاشی که باید برای حس خوب پدرم وهمراهیش انجام بدم رو دیگه نمیتونم انجام بدم حس اندوه بهم میده نمیدونم باید چیکار کنم ؟میشه راهنمایی کنین در این دو مورد و مسئولیتی که به پدر مادر داریم به عنوان کسی که برامون عشق وزوان گذاشته ،ممنون میشم راهنمایی کنین.
27/شهریور/1400 در 20:00 #45562ياسمين
مدیرسلام. تو اولويت زندگى خودت هستى و اگر بخواى بخاطر بقيه زندگى ت رو فدا كنى ، تمام عمر حسرت انجام ندادن كارى رو كه دوست دارى ، برات مى مونه. اونها مسير زندگى زمينى خودشون رو بايد طى كنند.
بله تصويرسازى با حس خوب مى تونه كمك كنه27/شهریور/1400 در 21:04 #45563Raha29
مشارکت کنندهممنونم ،یعنی بیماری بقیه رم خوب میکنه حس خوب و تصویر سازی ؟
27/شهریور/1400 در 21:11 #45564ياسمين
مدیرنه. فقط به ارامش و احساس خوب تو كمك مى كنه. ولى ، طبق قانون فركانس ، با تداوم احساسات خوبت ، اتفاقاى خوب برات مى افته…. مثلا موفقيت توى شغل ، رابطهء بهتر با همسر و يا حتا تاثير بهتر داروها روى پدر…و بدنبال اون ، احساس خوب بيشتر تو.
28/شهریور/1400 در 08:42 #45576Raha29
مشارکت کنندهمتشکرم ?
25/مهر/1400 در 21:37 #45811Soheylanori
مشارکت کنندهسلام حس خوب توخیلی مهمه اصلاتجسم سازی بکن سلامتی پدرت رو واصلا بهش فکرنکن هرروزتودفترشکرگزاریت برای سلامتی پدرت سپاسگزاری کن حالتوعالی میکنه وچه بسا معجزه رخ بده ایمان به خداتوکل کن باپدرت مثل یک فردسالم روبروبشو ودراخربپذیر شرایط موجودروباخودت به صلح درونی برس معجزه همیشه اتفاق می افته
19/آبان/1400 در 15:31 #46038taherekhairkhah
مشارکت کنندهسلام،مادر من ۸۰ سالشه ویکساله رختخوابی شده انواع واقسام بیماریهارو هم داره ولی الان دچار زخم بستر شده جوری که من وخواهرم هردوساعت یکبار باید برش گردونیم تا بدتر نشه،من وخواهرم دیگه طاقت تحمل زجرهای مادرم رو نداریم چیکار میتونیم انجام بدیم اول برای آرامش خودمون وبعد برای آرامش مادرم ممنون
19/آبان/1400 در 15:35 #46039ياسمين
مدیرسلام. لطفا فايلهاى رايگان رو گوش كن آرامتر مى شى. درسته كه تو و خواهرت داريد زحمت مى كشيد ولى ديگه اصلا درموردش حرف نزن حتا توى ذهنت چون با تكرار اين شكايات خودت رو قربانى فرض مى كنى در حالى كه اگر روى خودت كار كنى هم آرامش پيدا مى كنى هم محيط و اطرافيانت آرامتر مى شن… بابت حضور خواهر و مادرت شكرگزار باش و به جنبه هاى خوب زندگى ت توجه كن. توى تصويرسازيهات مادر رو در سالمترين حالت ببين….
21/آبان/1400 در 08:43 #46062taherekhairkhah
مشارکت کنندهمتشکرم❤
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.