صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط بیماری اطرافیان

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    Atefe66
    مشارکت کننده

سلام،من آدم سالمی هستم و هیچ بیماری ندارم،ولی اطرافیانم خیلی اوقات مریض هستن و من از این موضوع دیگه خسته شدم،نمیدونم چه فرکانسی دارم که چند وقت درگیر این موضوع هستم،ممنون میشم راهنماییم کنیم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. ادمها چيزايى رو توى زندگى شون مى بينن كه باور دارن. اولش يكى دو مورد اطرافيانت بيمار شدن ، بعد كم كم باورت شده كه همش بيمار هستند و چون خيلى درگير مريضى اونا هستى و دايم توى ذهنت هست ( كانون توجه) مدام مريضى مى بينى….

Atefe66
    مشارکت کننده

ممنون،باید چیکار کنم ؟وقتی برام آه و ناله میکنن؟

ياسمين
    مدیر

جهان آينه ست. يعنى چى ؟ يعنى هرچى درونت مى گذره ، هر گفتگوى ذهنى دارى ، هر گله و شكايت و نارضايتى دارى در بيرون از خودت مى بينى. بصورت آه و ناله و ابراز ناراحتى !
    پس ، قدم اول اينه كه خودتو بشناسى و ببينى كجاها و چرا از خودت ناراضى بودى خودتو دست كم گرفتى خودتو دوست نداشتى خودتو لايق يه زندگى عالى نديدى خودتو سرزنش كردى و …… كه بازتاب اين نارضايتى و احساسات بد ، احساسات بد بيشتر و غر و ناله از اطرافيانت شده….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.چون داری قضاوتشون میکنی بیشتر آه و ناله ی اونها رو میبینی
    حتما توی ذهنت مدام گفتگوی درونی داری که چرا اینا اینجوری هستن یا کلافه شدم از دستشون و….

آدمها رو که قضاوت نکنی و هر جوری که هستن بپذیریشون اونوقته که دیگه اگه دردی هم داشته باشن یا سکوت میکنن یا دیگه جلوی تو آه و ناله نمیکنن.

assssaal
    مشارکت کننده

دقیقان برای منم این طوریه همش بیمارستان میرم عیادت همش درگیر دلداری دادن به افراد مریض خودمم خسته شدم از این وضع درسته منم مدام قضاوتشون میکنم ?? تمرینی هست که انجام بدم ؟ممنون از لطفتون

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به عنوان تمرین توجهت رو از این آدمها واصلا خود بیماری یا نگرانی از بیماری بردار وبه جاش توجهت رو بذار رو چیزی که حال خوبی بهت میده
    و تمرین شکر گزاری هم خیلی خوبه هم صبح هم شب هر چیز کوچیک خوبی که توی زندگی داری بابتشون شکرگزاری کن
    ملاقات و عیادت مریض نرو با آدمها و مکان‌هایی که حال خوبی بهت نمیده فعلا فاصله بگیر روی خودت تمرکز کن بیشتر برو توی طبیعت یا توی پارک پیاده روی کن
    ورزش مورد علاقه انحام بده و مدام با تکرار فایل گوش بده

باورتم عوض کن باور جدید بساز برای خودت که من فقط آدمهای سالم ،شاد و پرانرژی رو میبینم

assssaal
    مشارکت کننده

سپاس از شما

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.