صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › بیحالی مداوم
- این موضوع 5 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
parastookahrizi71 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
29/اسفند/1399 در 00:11 #41319
مریم زارعی
مشارکت کنندهسلام ب همفرکانسای عزیزم .من ۲۷سالمه و ی پسر دوساله دارم از صبح ک از خواب بیدار میشم همش باید دنبال پسرم بدوم خیلی شیطنت میکنه و منم بی نهایت احساس بی حالی میکنم و کم میارم و خیلی زود خسته میشم و خستگیم باعث میشه شروع کنم ب غر زدن و این کارم حالمو بدتر میکنه میشه راهنمایی کنید ک بتونم حسمو خوب نگه دارم .ممنون ازتون
29/اسفند/1399 در 00:12 #44110assssaal
مشارکت کنندهسلام عزیزمخوب شما شاید بدنت کم انژی شده از تقویت کننده استفاده کن خانومی منم یه مدت احساس بیحالی میکردم و احساس اینکه حال ندارم پاشم کارای خونه رو بکنم داشتم .یه مدته دارم شیربادام که خودم درست کردم و استفاده میکنم و احساس میکنم خیلی پر انرژی تر شدم استفاده کن ایشالام که مفید باشه?
طرز تهیه ی شیر بادام هم تو گوگل سرچ کنین میا د سرشار از کلسیم و ویتامین هاست29/اسفند/1399 در 00:13 #44111ياسمين
مدیرسلام. راهش اینه که واسه علاقمندیهاى خودت وقت بذارى. ورزش، پیاده روى، کلاسهاى هنرى ، حتا یه دورهمى دوستانه توى کافه یا هرکار دیگه اى که تنوعى توى برنامه روزانه ت ایجاد کنه مى تونه احساس خوبى برات داشته باشه.
شیطنت پسربچه کاملا طبیعیه و اگر نباشه باید نگران باشى! این ناراحتیت رو دایم پیش خودت یا دیگران بازگو نکن چون باعث مى شه فرکانسشو بفرستى و از این دست مسائل بیشتر برات پیش بیاد. قدر حضورش رو بدون و بابت سلامتیش شکرگزار باش…29/اسفند/1399 در 00:13 #44112Mo1353
مشارکت کنندهسلام عزیزم.منم با اینکه بچه کوچیک ندارم ولی یه مدت خستگی مفرط داشتم.با وارد شدن به دنیای قوانین کائنات ،فهمیدم که هر کاری حتی فکر کردن نیاز به انرژی داره و واسه تامین این انرژی بهترین کار مراقبه کردنه.و الان که روزی دو تا سه بار مراقبه میکنم از اون خستگی خبری نیست.البته متعهد بودن به این کار خیلی مهمه.موفق باشی
29/اسفند/1399 در 00:13 #44113Goli61
مشارکت کنندهخوش بحالت که یه پسر دوساله ی شیطون بلا داری???خدا رو شکر کن بخاطرش چرا باید غر بزنی ؟ جای شما بودم از ذوق پرواز میکردم که یه پسر دارم که دنبالش میدوم و روزی هزار بار خدا رو شکر میکردم .پسر من هنوز نیومده .وقتی بیاد … از فکرش هم میخوام پرواز کنم
29/اسفند/1399 در 00:14 #44114parastookahrizi71
کاربرسلام دوست عزیز مدام برای خودت اینو تکرار نکن که حال ندارم وحوصله ندارم گفتن این حرفا کلی فرکانس منفی داره که ارتعاشات منفی برات به بار میاره همیشه با خودت تکرار کن روزی چند بار تو آینه خودت رو نگاه کن بگوـمن پر انرژی هستم من شاد هستم من جزیی از منبع انرژی هستم برای خودت دفتری تهیه کن وبنویس که پرانرژی وشادهستی خدا رو سپایگذاری کن که بهت یه پسر سالم داده وصبح ها که به اصطلاح میگی بی حال هستی توی مطب دکترها وصف داروخانه نیستی و خانواده سالمی داری میتونی بهار نارنج.گل گاوزبان.اسطوخودوس دم کنی وبخوری اصلا به خودت اجازه اینو نده با بی حالی های مدوام و الکی خودت روزهای خوش کودکی پسرت رو ازش بگیری وشوهرت از دور بشه موفق باشی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.