• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    assssaal
    مشارکت کننده

سلام ۳۱سالمه و ۷ساله ازدواج کردم خیلی دلم میخواد بچه دار بشم ولی از طرفی همسرم کاملان مخالفت
    چند سالی هست که مخالفه و منم در مقابلش سکوت میکنم دلم بچه میخواد آیا با این شرایط وضعیت جامعه که همسرم مدام بهم گوش زد می‌کنه بچه دار شدن اشتباهه؟؟
    از لحاظ مالی و وضعیت جامعه و بی آبی و همرو مدام بهم گوش زد می‌کنه چه راه حلی وجود داره؟

ياسمين
    مدیر

سلام. ايشون طبق باورهاى خودش داره نظرشو مى گه. خودت چى ؟ فكر مى كنى منابع جهان تمام مى شن ؟ پول كمه ؟ اگر مثل همسرت فكر مى كنى پس اول روى باورهات كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.از خودت بپرس چرا من تا حالا بچه دار نشدم؟
    هر جمله ای که در جواب این سوال اومد به ذهنت رو بنویس و سعی کن حداقل ده تا جمله رو بنویسی
    این جمله ها میشن باورهای غلطت و بعد جمله هاتو برعکس کن و به شکلی که میخوای بنویس و سعی کن از این به بعد هر وقت باورهای غلط اومد به ذهنت فقط به جمله هایی که حال خوبی بهت میده توجه کنی
    مثلا از خودت میپرسی من چرا تا حالا بچه دار نشدم در جوابش میگی چون همسرم مخالفه…..این جمله میشه باور غلطت و به جاش جمله ی همسرم موافق بچه دار شدنه
    رو جایگزین میکنی و…..
    در کنار شناخت باورهای غلطت باید توجهت رو بذاری روی چیزی که میخوای ینی مواقعی که حس و حال خوبی داری تصویرسازی کنی که بچه ی خودت رو بغل کردی و از اینکه مادر شدی احساس لذت میکنی و همسرت خیلی خوشحاله

و در آخر باید هر روز برای تغییر باورهات فایل گوش بدی و تمرین و تکرار رو همیشه داشته باشی

assssaal
    مشارکت کننده

چه توضیحات خوبی سپاس

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

??

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.