• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Monirmaral
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    من از شوهرم جدا شدم و ساعت کاریم خیلی زیاد از ۷.۵ تا۱۶ و خب تا الان بچم بین منو شوهر جابحا میشد الان گفتم باید یا پیش من باشه یا شوهرم خیلی دودل بودم اما نشستم فکر کردم گفتم منیر اگه پول داشتی بچتو میدادی به شوهرت دیدم نه نمیدادم بخودم گفتم اگه به قانون جهان اعتقاد داری پس بچتو نگه دار نترس از بیپولی چون جهان پراز فراوانیه فقط تو باید باحال خوبت با باورت پول و ثروت رو به سمت خودت بکشی
    اومدم اینجا ببینم تصمیمم و فکرم درسته؟ میدونم شاید سخت باشه کنترل ذهن و دراوردن و درست کردن باکرهای غلطم تا درست شدن همه چی اما من میتونم درست کنم و بچمو داشته باشم کنارم مگه نه؟
    همه میگن بچتو بده شوهرت تابتونی بعدا راحت ازدواج کنی دوست ندارم این باور غلط رو باور کنم من با بچمم میتونم ازدواج موفقی داشته باشم ….احساس میکنم نیاز به یه تاییید از هم قبیله ایام دارم?

ياسمين
    مدیر

سلام. بله حتما مى تونى. به شرط اينكه بخواى و براى كار كردن روى باورهات اقدام كنى و عجله نداشته باشى….. كار نشد نداره

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .هر کاری که به خودت احساس خوبی میده درسته
    پس اگه تصمیمت رو گرفتی و حال خوبی باهاش داری در کنار کار کردن روی باورهات باقیشو بسپار به جهان .

Monirmaral
    مشارکت کننده

مرسی ازتوت مرسی که وقت میذارین مرسی که هستین???????????????

ياسمين
    مدیر

??

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.