• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Mahak.sh به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Mahak.sh
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز
    من دوتا بچه دارم یه دختر 10ساله ویه پسر 15ساله واین دوتا خواهر و برادر همیشه باهم دعوا میکنند یعنی از صبح که از خواب بیدار میشن تا شب ومن باید مثل قاضی باشم براشون حتی بارها شده که نشستم کلی گریه کردم و کلی فکر کردم که کجای کارمن مشکل داره جوابی پیدا نکردم میشه شما دوستان بهم کمک کنید ممنون میشم

ياسمين
    مدیر

سلام. به خودت مراجعه كن ؛ كجا خودت رو سرزنش كردى ؟ كجا احساس ناكافى بودن داشتى ؟ كجا خودت رو قضاوت كردى؟؟كجا احساس عدم شايستگى داشتى ؟؟ تمام اين موارد و ناآرامى ر احساسات بدى كه دارى ، بصورت ارتعاش فرستاده مى شه و انعكاسش بصورت اين دعواها و لجبازيهاى بچه ها پديدار مى شه …. روى خويشتن دوستى ت كار كن و نقاط مثبت زندگى و بچه هات رو ببين…..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

فایلهای اعتمادبه نفس رو بارها گوش بده وتکرار کن تمریناتش رو حتما انجام بده و بچه ها درون نا آرام خودت رو بهت نشون میدن چون خودت رو از درون دوست نداری .واز طرفی علاوه بر کار کردن روی خودت توجهت رو از روی دعواهاشون بردار ووقتی دعوا میکنن اول حساسیت خودت رو از روشون بردار ودوم اینکه بدون دخالت کردن توی دعواشون حواسشون رو به چیزی که دوست دارن پرت کن مثلا یه کارتون قشنگ یا بازی کردن باهاشون. یا براشون تشویق در نظر بگیر که برای کارهای خوبشون بهشون بدی مثل پول.سوم اینکه فایل رایگان رابطه من وپسرم رو حتما گوش کن خیلی کمکت میکنه.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اینم بگم که این باور الانت رو هم عوض کن که هر روز از صب اینا باهم دعوا میکنن هرروز بنویس که خدایا شکرت که بچه های من هر روز نسبت به دیروز آرومتر شدن وبابت خصوصیات خوبی که دارن و وجود ارزشمندشون سپاس گزاری کن.به هرچی توجه کنی همون رو در زندگیت بیشتر میکنی پس اونا رو همیشه خوب وآروم تصور کن وبا صبوری حالت رو در هر شرایطی خوب نگهدار مطمئنن نتیجه میگیری.

Mahak.sh
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین عزیز وفاطمه عزیز برای کمکتون

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.