سلام دوستان عزیز
من دوتا بچه دارم یه دختر 10ساله ویه پسر 15ساله واین دوتا خواهر و برادر همیشه باهم دعوا میکنند یعنی از صبح که از خواب بیدار میشن تا شب ومن باید مثل قاضی باشم براشون حتی بارها شده که نشستم کلی گریه کردم و کلی فکر کردم که کجای کارمن مشکل داره جوابی پیدا نکردم میشه شما دوستان بهم کمک کنید ممنون میشم
فایلهای اعتمادبه نفس رو بارها گوش بده وتکرار کن تمریناتش رو حتما انجام بده و بچه ها درون نا آرام خودت رو بهت نشون میدن چون خودت رو از درون دوست نداری .واز طرفی علاوه بر کار کردن روی خودت توجهت رو از روی دعواهاشون بردار ووقتی دعوا میکنن اول حساسیت خودت رو از روشون بردار ودوم اینکه بدون دخالت کردن توی دعواشون حواسشون رو به چیزی که دوست دارن پرت کن مثلا یه کارتون قشنگ یا بازی کردن باهاشون. یا براشون تشویق در نظر بگیر که برای کارهای خوبشون بهشون بدی مثل پول.سوم اینکه فایل رایگان رابطه من وپسرم رو حتما گوش کن خیلی کمکت میکنه.
اینم بگم که این باور الانت رو هم عوض کن که هر روز از صب اینا باهم دعوا میکنن هرروز بنویس که خدایا شکرت که بچه های من هر روز نسبت به دیروز آرومتر شدن وبابت خصوصیات خوبی که دارن و وجود ارزشمندشون سپاس گزاری کن.به هرچی توجه کنی همون رو در زندگیت بیشتر میکنی پس اونا رو همیشه خوب وآروم تصور کن وبا صبوری حالت رو در هر شرایطی خوب نگهدار مطمئنن نتیجه میگیری.