صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت بيماري هاي مختلف

• این موضوع 5 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست fkazeni به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    fariba136
    مشارکت کننده

سلام من 10ماهه فايل هارو گوش ميدم و تو زندگيم خيلي تغير كردم ولي در مورد سلامتي اصلا تاثير نداره حتي وقتي جايي از بدنم كه مشكل نداره بابتش شكرگزاري مي كنم اونجام به دردام اضافه ميشه نمي دونم بايد از كجا شروع كنم براي حل اين مسيله

ياسمين
    مدیر

سلام. همين باور غلطى كه گفتى ؛ “در مورد سلامتى اصلا تاثير نداره” كار رو خراب كرده …. باور غلطت رو عوض كن و فايلهاى سلامتى رو دوباره گوش كن. مشكلت حل مى شه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.تمرکزت رو از اینکه هر روز چک کنی ببینی کجات درد میکنه بردار وخودت رو سرگرم کاری کن که توجهت رو از این مسئله برداری .
    اینکه میگی همه چی خوبه فقط سلامتیم درست نمیشه نشون میده که نگران وعجولی که زودتر به نتیجه برسی
    یه مدت فقط توجهت رو بذار روی خوشیهای کوچولوت حتی به اندازه ی خوردن آب وتا میتونی شکر گزاری کن
    هرشب ده مورد از چیزایی که الان داری وبابتشون خوشحالی بنویس وبا حس خوب شکرگزاری کن .
    برای خودت تایم در نظر نگیر که من الان ده ماهه دارم فایل گوش میدم ولی سلامتیم درست نشده عنصر زمان رو حذف کن وبا حس رهایی فقط تمرین وگوش دادن فایل رو ادامه بده به مرور متوجه میشی که چقدر سالم تر شدی بدون اینکه اصلا متوجه شده باشی.

freshte.ahmadi
    مشارکت کننده

سلام من برای درمان ضعیفی چشمم باید پیش دنیا جون کوچینگ بگیرم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. فايلهاى سلامتى رو گوش كن بعد اگر خواستى وقت بگير

fkazeni
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز فایل شماره 38 دنیا جون رو حتما ببین

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.