در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Atefeh.7997
    مشارکت کننده

سلام به هم قبیله ای های عزیزم
    به یه مشکلی برخوردم و اون برگشتن تمام تضادهای زندگیم و این بار با شدت و دوز خیلیی بیشتر هست.
    من مشکل استرس و اضطراب زیاد دارم ، بعد از سه جلسه وقت کوچینگ و دوتا ورکشاپ ، امروز به بدترین شکل ممکن دچار استرس شدم ،
    همونجور که دنیا میگه اگه قوانین رو ول کنی ، تضاد ها این بار با شکل بزرگ تر بر میگردن
    دقیقا همین اتفاق برام افتاده
    مشکل جسمی شدید دارم ، ضعف بدنی ، دوباره همون بی اشتهایی و حالتای تهوع و… و اینبار امیدم رو از دست دادم
    اصلا امید به زندگیم صفر شده یهو
    جوری که هیچ امیدی به فردا ندارم اصلا
    منتظر راهنمایی ها و دلگرمی هاتون هستم ?

ياسمين
    مدیر

سلام. همين الان يه ليست از نعمتهاى زندگى ت بنويس و بابت تك تكشون سپاسگزارى كن …احساسات بد و منفى بخاطر توجه و تمركز روى چيزاييه كه دوست ندارى … توجه ت رو بذار روى داشته ها و زيباييها و نكات مثبت

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.به اولین باری که فایل ها رو گوش دادی فکر کن اون موقع چه تغییراتی داشتی چطور تونستی به حال خوب برسی .
    فکر میکنم همه ی ماها که تو این مسیر اومدیم با گوش دادن به فایلها حالمون خوب شد
    پس حالا که مسئولیت قبول کردی که خودت ول کردی ومقصر خودتی که دوباره تضادها برگشتن باید دستاتو بذاری رو زانوت ویه بار دیگه بلند شی
    با امید وایمان قلبی به نیرویی که تورو همیشه هدایت میکنه برای خودت دوباره قدم بردار ودستاتو دوباره بذار تو دست دنیا واین دفعه دیگه تا آخرین روز عمرت ادامه بده

فقط وفقط دوباره شروع کن به گوش دادن وشکر گزاری وتوجه نکردن به تضادهات.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.