در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    faha1362
    مشارکت کننده

سلام به همگی…
    از اواسط آبان که مدارس باز شده من از ۶ صبح تا ۷ شب میرم مدرسه و اجازه نداریم گوشی و تبلت ببریم.کتاب تعالیم آبراهام رو خواستم ببرم ولی چند روز که بردم اونجا واقعا تمرکز ندارم زنگ های تفریح و نمیتونم چیزی بخونم…
    الان که یک ماه و نیم میگذره حس میکنم دارم بر میگردم به دوره قبل از خانم گرایلی…خودمو با بقیه مقایسه میکنم…نظر بعضی از دبیرا بیش از اندازه برام اهمیت پیدا کرده و حالم بده….چطور میتونم برگردم؟واقعا دلم نمیخواد اینطوری ادامه پیدا کنه تا کنکور.بشینم فرمان از تو رو از اول گوش کنم؟ولی جاهاییش مثل ماه اولش رو انقدر تابستون گوش کردم حفظم تقریبا…باز با این حال از اول گوش کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر فرمان رو حفظى پس فايلهاى رايگان رو مرور كن چون پر از نكته هستند….بخصوص فايلهاى اعتمادبنفس

اينستاى دنيا هم كليپهاى اموزندهء كوتاهى داره حتما ببين

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اینکه میگی حس میکنم دارم برمیگردم به قبل از گوش دادن به فایلها از حس ترس ونگرانی میاد وهمین حس باعث انرژی منفی وحال بدت میشه واینجوری خودتو داری اذیت میکنی.
    چون به قوانین آگاه تر شدی اتفاقات بیرون برات پراهمیت تر وبزرگتر جلوه میکنه.خودتو از این نگرانی رها کن و اینو بدون مقاومت‌ها یا تضادها ممکنه باشن این تویی که با خوب نگه داشتن حالت میتونی اهمیتی به حرف کسی ندی وفقط خودت خودتو تایید کنی.
    به گفته ی یاسمین جان حالا از فایلهای رایگان شروع کن و با همه چیز با حس رهایی برخورد کن.
    اگه نگرانی که کمتر گوش میدی صبحها یه ربع زودتر از خواب بیدار شو قبل از رفتن به مدرسه یه فایل گوش بده یا شبها یه ربع قبل از خواب گوش بده همین کافیه از خودت توقع خیلی بالا نداشته باش مدام خودتو تشویق کن واز خودت تعریف کن تو عالی هستی تو بی‌نظیری تو توانمندی و….

faha1362
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم^^??

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.