صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط برگشتن به رابطه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Maryamtatlary12
    مشارکت کننده

سلام یاسمین جان
    من یه رابطه خوب با پارتنرم داشتم و واقعا ته قلبم راضی بودم از وجودش ولی کلی باور غلط راجبش داشتم و همیشه سرش غر میزدم حتی اونقدر اهمیت نمیداد که تو شکرگزاری هام بابت وجودش شکرگزاری کنم
    چند روز پیش یهو سر مسئله بیخودی ۲ روز از هم بیخبر بودیم و بعدش گفت دیگه نمیتونه ادامه بده و خواست مدتی تنها باشه و فکر کنه من مطمئنم همه ی این اتفاقات به خاطر باور های غلط منه که راجبش داشتم و خوبی هاش رو نمیدیدم امروز باهاش تماس گرفتم و کاملا خوب باهام حرف زد و ازش خواستم برگرده و قبول کرد که برگرده
    ولی حالا سوالم اینه که آیا من اشتباه کردم ازش خواستم برگرده و تلاش کردم برای برگشتنش!؟؟؟
    اخه دنیا میگن که وقتی کسی با ما هم فرکانس نباشه از زندگیمون حذف میشه
    ولی من نمیخواستم که حذف بشه

Maryamtatlary12
    مشارکت کننده

و اینکه این اولین بار نبود که این اتفاق میوفتاد سر یه مسئله تکراری به مشکل میخوردیم و میخواست یه مدت از هم دور باشیم و من قبول نمیکردم اینبار جدی تر بود
    یعنی جهان من رو متوقف کرد تا درس بگیرم از این تضاد؟و باور هامو عوض کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. يه اتفاق به صورتهاى مختلف تكرار مى شه تا تو متوجه باورغلطت بشى و از اون اتفاق يه درسى بگيرى…ولى نكتهء مهمتر اينه كه چرا چندين بار اون مى خواسته كات كنه ولى تو مانع مى شدى؟؟ چرا اونو آزاد نذاشتى ؟ رابطه اى كه بازحمت بايد حفظش كرد اشتباهه و نتيجه اى نداره…. روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كن و به افراد وابسته نشو….

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.