• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    9797Bahar
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    همونطور که تکرار جملات تاکیدی در اوایل باعث برونریزی میشه ،شکرگذاری هم برونریزی داره؟
    توی ورکشاپ قرار شد که برای عادت ماهانه شکرگذار باشیم من چند شب انجام دادم هم تاریخ این ماهم عقب افتاده هم اینکه دچار عفونت شدم این برونریزیه؟

ياسمين
    مدیر

سلام. توجهت روى برون ريزى هستش براى همين ممكنه با هر تمرين اين مسايل پيش بياد. تمركزت رو از اين كلمه بردار و تمرينها رو فقط براى داشتن احساس خوب انجام بده…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

شکرگزاریت رو برای گرفتن نتیجه انجام میدی مینویسی بعد منتظری که نتیجه سریع بیاد .اول اینکه شکر گزاریت رو بدون توقع بنویس دوم اینکه نگو چون من شکر گزاری نوشتم این ماه دیگه باید بهتر باشم بلکه توجهت رو از چیزی که خودت میگی بردار بذار روی اینکه باور من اینه که من جسم سالمی دارم وهرماه فقط طبق یک پدیده طبیعی که خدا در درون من قرار داده قراره چندروز کثیفیها از بدن من خارج بشه که من سالمتر باشم.البته تمرین ستاره های سلامتی یا شفابخش هم خیلی خیلی تاثیر داره حتما انجام بده توی فایلهای رایگان هست گوش بده لایو صوتی شده با عنوان سلامت جسم با کنترل ذهن.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.