صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول برای دریافت پول بیشتر تبلیغ توی گروهها

• این موضوع 9 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست Goli61 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    Maryam Doolabi
    کاربر

سلام به هم فرکانسیهای عزیز یه سوال داشتم ایا برای دریافت پول بیشتر تبلیغ توی گروهها یعنی اینکه از غیر خدا درخواست داریم یا نه اینگونه محسوب نمیسه.مثلا من دوست قدیمی رو دیدم راجع به شغل جدیدم براش صحبت میکنم و درخ.است مشتری دارم .این رو یه توضیحی بفرمایید سپاس

ياسمين
    مدیر

سلام. وقتى درخواستى داریم ، پاسخ داده مى شه. مرحله دریافت مربوط به ماست که اون هم با احساس خوب بدست میاد

پس با ارامش و احساس خوب تمرینات رو انجام بده ، ایده ها ، افراد ، شرایط و ….. براى رسیدن به پول بیشتر برات پیدا مى شن. مهم اینه که با زور و تلاش زیاد و نگرانى و ترس و استرس دنبال پول نباشى!

اگر دوستت ادم منفى نیست و تشویق هم مى کنه ، موردى نداره….

ستاره
    مشارکت کننده

سلام عزیزم وقتی تو با آرامش و احساس خوب درخواست کنی و تمرین انجام بدی بدور از ترس و استرس از جایی که فکرشو نکنی برات معجزه اتفاق میفته و افراد و شرایط و ایده های عالی و بدون رنج و زحمت و به راحتی میان سراغت
    حتی اگر با دوستتم که میخای صحبت کنی نباید ترس اینو داشته باشی که نکنه بامن همکاری نکنه نکنه به حرفام گوش نده تو کار خودتو بکن و بیشتر روی باور فراوانیت کار کن و احساستو خوب نگهدار و ایمان داشته باش به سخاوت جهان هستی تا ببینی که همه شرایط پول دراوردن برات جور شدهاصلا یهو دیدی ی ایده دیگه ای از ی جایی دیگه برا پول دراوردن به ذهنت رسید و کلی سود کردی
    تو ذهنت رو محدود نکن که حتما از همین روش جلب مشتری و صحبت کردن با دوست و اشنا سود کنی و ازت خرید کنن. تو روی باور فراوانی خودت کار کن
    راه های زیاد و راحتی میان سراغت و تو میتونی پول دربیاری
    موفق باشی?

Maryam Doolabi
    کاربر

سپاس از دوستانی که راهنمایی کردند.پس هم تبلیغاتم رو میکنم هم وابسته نیستم و روی باور فراوانی خودم کار میکنم و رهاش میکنم تا پول از هر طریقی به من برسه

Mo1353
    مشارکت کننده

شما درخواست دریافت پول رو به کائنات میدی احساست رو خوب نگه میگداری.چون وقتی احساس خوب باشه نشونه ها رو بهتر میبینی و خیلی وقتها همین نشونه ها تبدیل میشن به فرصت واسه دریافت پول.قدیمیام میگفتن خدا وسیله سازه.نمیتونه مشتری بزاره تو سبد واست بفرسته که?

S S
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز وقتی فراوانی کائنات را باور کنی و حس و حالت را خوب نگه داری و روی مدار درستی باشی خدا به شکل آدم ها و موقعیت ها در زندگیت در میاد و می تونی با باور درست خالق زندگی خودت باشی
    وقتی با دوست قدیمیت صحبت کردی و درخواست مشتری داری فقط با باور فراوانی کائنات باشه و باور داشته باش که خدا خودش دوست قدیمیت را سر راهت قرار داده تا ایده ها و موقعیت ها و مشتری خوب تو زندگیت بیاد

Goli61
    مشارکت کننده

نه درخواست از غیر خدا محسوب نمیشه .احساس گناه داری هاااا .مواظبش باش این حس رو .

شما در خواست روزی زیاد و مشتری زیاد میکنی و میری سراغ کارت .میری تبلیغ میکنی .به دوست وآشنا میسپری .سناریو مینویسی تصویر سازی میکنی و حالت رو خوب نگه میداری .منتها دیگه برات مهم نباشه که مشتری از راه تبلیغ بدست میاد یا از راه معرفی دوست یا از هر راه دیگه .راهش مربوط به ما نیست .و با حفظ حال خوش دریافتش میکنی

شکر گزاری . سپاس از خدا فراموش نشه .هررر چی بیشتر شکرگزاری کنی نعمت بیشتری وارد زندگیت میشه

ilin
    مشارکت کننده

عزیزم هر لحظه باور و ایمان کامل داشته باش که پول زیادی دستت میرسه و این انرژی را بفرست به کائنات…مطمئن باش اتفاق میفته و بدون اینکه به این‌مسایلش فک کنی ، راه حل پیش پایت گذارده میشه …

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز چنین احساسی نداشته باش شما درخواست پول رو فرستادید به کائیات و اینکه همه ما آدمها دست خدا هستیم بر روی زمین که به کمک و یاری همدیگه بپردازیم.

ایمانت رو قویتر کن و به ثروت و فراوانی کائیات ایمان داشته باشه و به توانمندی خودت در عرصه فروش اطمینان داشته باش و حس بد رو از خودت دور کن.

و اینکه فراموش نکن این خدا و کائیات هستند که میخاهند ما شاد.قدرتمند.سلامت.وثروتمند باشیم اگه یکی از اینها رو نداریم مطمنن این خوده ماهستیم که یه باور غلط داریم.که هنوز به اون خواستمون نرسیدیم.

Goli61
    مشارکت کننده

تبلیغ مثل این میمونه که ما آزمون داریم باید بخونیم تا قبول بشیم یا میخواهیم قرعه کشی بانک قبول بشیم باید سپرده داشته باشیم اینا اقداماتی هست .
    احساس گناه رو از خودت دور کن ?

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.