در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Shantiya
    مشارکت کننده

سلام یاسمین جون.روزتون خوش.
    من یه دختری هستم که از بچگی کینه ای بودم.مثلا وقتی شیطنت میکردم و پدرم دعوام میکرد از پدرم کینه به دل گرفتم و تا الان که 19 سالمه از پدرم دورم.البته پدرم موقع عصبانیت خیلی بددهن میشن.
    مورد دیگه اینکه یبار وقاتی خیلی بچه بودم با مادرم شهربازی بودیم و اونجا داشتم بیسکوییت میخوردم.یه پدر مادری با دخترشون اومدن و مامانش خیلی مهربون ازم خواست یه بیسکوییت به دخترش بدم.من اونجا ته دلم نمیخواستم بدم و میگفتم دختره به درک ,برن واسش بخرن.ولی بخاطر اینکه پدر مادرش نگن چه بچه ی بدیه,یه بیسکوییت به دخترشون دادم.مادرم هم بهم گفت یدونه بده به دوستت.و با شناختی که از مادرم دارم ایشون قلبش صافه و از رو در وایسی مطمعنم نگف بیسکوییت بده,بلکه قلبا دوست داشت به دوستم بیسکوییت بدم.
    یا مثلا کلاس اول دوست صمیمیم که بغل دستیم بود خیلی قشنگ نقاشی می کشید و یبار که نبود نقاشیشو تو کیفش مچاله کردم و وقتی اومد و دید گریه کرد
    یا یبار زنگ تفریح پاک کنی که خیلی دوست داشتو پرت کردم از حیاط مدرسه بیرون!
    من مادرم از بچگی خیلی اروم و صبور بود و نمیگم از این بیش از حد مهربونای مظلومه ولی قلبش صافه و دیدش در اولین برخورد ب ادما مثبته,پدرم هم دلسوزه ولی عصبانی میشه فوش میده و بعد پشیمون میشه.
    پس من چرا این همه بدجنس بودم و هنوزم فقط ب فکر خودمم؟
    حالم از اینجوری بودن بهم میخوره
    من خودم ذاتا بد هستم؟چون پدر مادرم ک همه میگن خیلی خوبن
    ممنونم

ياسمين
    مدیر

سلام. لازم نيست خودتو سرزنش كنى. هر اتفاقى هم كه افتاده تموم شده رفته. فقط روى اعتمادبنفست كار كن ٦ فايل رايگان در اين مورد هست

Shantiya
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم.حتما

Shantiya
    مشارکت کننده

ببخشید,میخوام بدونم این ویژگی ها در من ذاتی بود که از بچگی داشتم یا اکتسابی بود؟

ياسمين
    مدیر

اكتسابى
    لطفا فايلهاى رايگان رو گوش بده تا متوجه قوانين جهان بشى

Shantiya
    مشارکت کننده

مرسی.یک دنیا ممنوت

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.