در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Monirmaral
    مشارکت کننده

سلام دوستای عزیزم وقتتون بخیر
    من دقیقا پارسال ۸‌خرداد با دنیا جون اشنا شدم و وقت کوچینگ گرفتم بخاطر روابطم با همسرم دنیا بهم گفت تو محیط ایزوله ادامه بده تا قوی شی رو خودت کار کن…من خیلی قویتر شدم با فایلا تمرینا ورکشاپها و بالاخره تصمیم ۱۰۰درصدجدایی گرفتم و دوهفته پیش اقدام کردم اما الان بزرگترا اومدن جلو و میگن بخاطر بچه ات یک فرصت دیگه به شوهرت بده و البته شوهرمم فرصت میخواد …اما من خیلی بدبینم یعنی دیگه فکر نمیکنم محمد تغییری بکنه…اومدم اینجا راهنمایی بخوام که الان که قرار بهش فرصت بدم چجوری با چه جمله ی تاکیدی اون بدبینی رو از بین ببرم شاید واقعا اون بخواد همه چی رو از اول درست کنه چون من الان اون آدم قبلی نیستم من بیشتر خودمو دوس دارم و…باتوجه به قوانین این خودش باعث تغییر فرد مقابلم میشه …فقط لطفا بگین چیکار کنم تو ایت دوماه زمانی که میخوام بهش بدم اینقدر بدبین نباشم معمولا جملات تاکیدی خیلی حالمو خوب میکنه

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر توى اين يكسال كه روى خودت كار مى كنى ، اعتمادبنفس و عزت نفس و خودباورى ت در حدى شده كه بتونى به خودت متكى باشى و قدرت تصميم گيرى و استقلال از همه نظر دارى ، كارى رو بكن كه خودت فكر مى كنى بهتره..
    ولى اگر هنوز مرددى ، هنوز شوهرت رو دوست دارى ، هنوز مى تونى با مشكلات احتمالى كنار بياى ، پس بهش فرصت بده. مى تونى جمله تاكيدى در زمينه دوست داشتن شوهرت بگى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اگه روی خودت کار کردی وبه قول خودت قویتر شدی وتغییر کردی پس خیلی راحت شوهرت اونی میشد که تو میخواستی پس هنوز باورهات همون باورهاس شاید به ظاهر بگی قوی شدم ولی هنوز دودلی هنوز نمیدونی که آیا میخوای این رابطه ادامه پیدا کنه یا نه.ما هیچوقت نمیتونیم آدما رو تغییر بدیم اینکه میگی شوهرت تغییر نمیکنه دقیقا درسته اون تغییر نمیکنه بلکه فقط باتغییر خودمون میتونیم جنبه ی زیبا ودوست داشتنی طرف مقابلمون رو ببینیم.اینکه بخوای به خاطر حرف دیگران وبا حس بدبینی هزار بار جمله تاکیدی بگی هم فایده نداره.بشین برای خودت بنویس تصمیم قطعیت چیه آیا واقعا نمیخوای دیگه ادامه بدی وحتما صددرصد میخوای تمومش کنی پس تمومش کن ویک لحظه ام به بعدش فکر نکن.اما اگه هنوز شوهرت رو دوست داری ومیخوای بمونی ورابطت رو ادامه بدی پس بمون ویه لیست بنویس از تمام خصوصیات مثبتی که دوست داری شوهرت داشته باشه وبا همونا زندگی کن مطمئن باش بعداز گذشت یه زمانی دقیقا شوهرت همون خصوصیاتی که تو ذهنت باهاش داشتی رو بهت نشون میده چون کائنات همه ی افکار مارو مادی میکنه وبهمون نشون میده ومیبینی که شوهرت اونی شده که تو میخوای.پس حتما روند تغییر خودت رو ادامه بده تا فقط جنبه های خوب شخصیت شوهرت رو ببینی البته بازم میگم اگه دوست داری رابطت رو ادامه بدی .چیزی که مهمه اینه که خودت چی میخوای به نظر دیگران اهمیت نده مهم تصمیم خودته..کسی نمیتونه بهت بگه بمون یا جدا شو خودت چی میخوای .من از حرفات متوجه شدم که هم دوسش داری هم یه چیزایی از شوهرت آزارت میده اگه رابطت رو دوست داری بمون وبا تغییر خودت ببین که اونم تغییر میکنه مطمئنا.خود دنیا جون توی یکی از فایلهاشون که الان دقیقا نمیدونم کدومه گفتن که کسی بوده که باتغییر خودش شوهر معتادش رو عوض کرده وشوهرش ترک کرده فقط با تلاش ذهنی خودش وتکرار وتمرین پس تو هم میتونی بستگی به تصمیمت داره .محکم وقاطعانه تصمیم بگیر ونترس و بگو خدای من وانرژی من بزرگتر از هر تضادی هست پس من میتونم تصمیم درستی بگیرم.

Monirmaral
    مشارکت کننده

ممنونم خیلی لطف کردین❤

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.