• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست Mitmit به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Mitmit
    مشارکت کننده

سلام
    من خیلی خودم رو به خاطر کارهایی که در گذشته نکردم و راه هایی که نرفتم و انتخاب هایی که نکردم سرزنش میکنم. هر کاری هم میکنم که حالم رو خوب نگه دارم ولی این حس درون من هست.ممنون میشم راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سرزنش و حسرت و غصه فرداى تو رو هم از بين مى بره چون با اين احساسات بد دارى فركانسشون رو مى فرستى ….هرچى بوده گذشته. اون اتفاقات بايد مى افتاده تا تو الان اينجا باشى و بتونى با يادگرفتن قوانين آينده رو بسازى.روى باورهات كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام فقط شروع کن با تمرین آینه یا ضبط صدای خودت وپخشش برای خودت به خودت عشق بده
    لیستی از تواناییها یا زیباییهات رو بنویس وبرای خودت توی آینه بگو یا صدای خودت رو ضبط کن وبرای خودت پخش کن ممکنه روزهای اول اصلا دوست نداشته باشی یا حس وحال خوبی نداشته باشی هیچ اشکالی نداره انقدر این کارو تکرار کن که قسمت سرزنشگر ذهنت خاموش بشه وحس ارزشمندیت بالاتر بره ویه نکته ی دیگه اینکه یه شبه نمیشه ذهنت رو تغییر بدی در پروسه زمانی که بستگی به خودت داره چقدر روی خودت کار کنی طول میکشه.
    گذشته هرچی بوده تموم شده رفته واتفاقا باید به همون شکل میبوده که تو الان تصمیم بگیری عوضش کنی پس همه چیز رو فراموش کن وشروع کن از حالا به بعدش رو درست کن.

faha1362
    مشارکت کننده

اون زمان ها در هر صورت دیگه بر نمیگرده و سرزنش کردن هم نه تنها فرکانس بدش تجربیات بدی رو براتون رقم میزنه بلکه وقت الانتون رو هم میگیره و بعدها خودتون رو برای کار هایی که امروز میتونستید بکنید ولی نکردید سرزنش خواهید کرد.مهم ترین کار در لحظه زندگی کردنه..وصل کردن خودتون به گذشته خود به خود حالتون رو بد میکنه…سعی کنید خودتون رو ببخشید و بپذیرید که انسانید و حق دارید اشتباه کنید…چیزی که مهمه اینه که دیگه تکرارش نکنید و شکرگزار داشته های الانتون باشید و خیلی خیلی فایل های خانم گرایلی رو گوش کنید تا آگاهیتون بالاتر بره…

Mitmit
    مشارکت کننده

مرسی از همه ی دوستان

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.