در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Honey H
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من مدت زياديه تو سايتم و وركشاپ ها هم تهيه كردم
    اما الان تضادى برام پيش اومده كه باز غرق در گذشته شدم و مى بينم هنووووز نتونستم آدم ها رو ببخشم. نمى خوام بهشون عشق و توجه بدم … نمى تونم خيلى سختمه ببخشمشون

ياسمين
    مدیر

اگر نتونى ببخشى يعنى اونها هنوز ذهنت رو پر كردن. هنوز به اون اتفاقا و آدما توجه مى كنى. و طبق قانون توجه و تمركز ، مشابه اون اتفاقات و ادمها رو به زندگى دعوت مى كنى. پس ببخش تا رها بشى و به آرامش برسى. اونوقته كه احساس خوب اتفاقات خوب برات رقم مى زنه..

Honey H
    مشارکت کننده

ياسمين جان ذهن من طوريه اتفاقات رو از اصلش بهتر تجسم مى كنه… دست خودمم نيست … يهو به خودم ميام مى بينم غرق افكارم شدم… ذهنم خيلى تداعى گر خوبيه … فكر مى كنم بخاطر همين كارم سختتر شده

ياسمين
    مدیر

ذهن عادت كرده به اين كار… بايد افسارش رو دستت بگيرى و اگاهانه به سمتى كه مى خواى هدايتش كنى سخته ولى شدنيه.
    توى يكى از فايلها دنيا گفته براى بخشش فرض كنى كه اون شخص روى صندلى جلوى تو نشسته و تو مى تونى هرچقدر دلت مى خواد دلخوريات رو بگى انقدر كه سبك بشى. اين رو هم امتحان كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.تو انسانی به خودت حق بده که ممکنه هنوز اونها رو نبخشیده باشی پس این حست رو پس نزن وبه خودت اجازه بده این حس خشم یا مرور گذشته بیاد بالا پس بنویس روی کاغذ وتمام وقایعی از گذشته وآدمایی که از گذشته تورو اذیت کردن رو توی کاغذ بیار وهر حرفی که از دهنت در میاد بهشون بگو واین حس رو خالی کن انقدر بنویس وبنویس که ذهنت خالی بشه ودیگه حرفی نمونه توی دلت وقتی برای یه مدت که این حس نفرت وعدم علاقه به حضور یه سری آدم از دلت خالی شد وکمتر شد کم کم روند تغییر خودت رو شروع کن وبدون تنها چیزی که باعث تغییر دیگران میشه تغییر خودته پس از خودت شروع کن واونها رو ببخش وروی خودت کار کن وتوجهت رو ازشون بردار .تا میتونی در محیطی خودت رو قرار بده که کمتر باهاشون در ارتباط باشی وفقط روی خودت مستمر ادامه بده بعد از یه مدت میبینی که این حست از بین میره یا اصلا حضور اونها کمرنگتر میشه .یه نکته ی مهم اینه که تو با بخشش اونا به خودت کمک میکنی تا فرکانسهای خوبی به جهان بفرستی درنتیجه حال بهتری رو از جهان دریافت کنی.

Honey H
    مشارکت کننده

ممنونم از ياسمين و فاطمه ى عزيز براى همدلى و راهنماييتون. دنياتون پر از حال خوب

ياسمين
    مدیر

ممنون?

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.