صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › بخشش خود
- این موضوع 8 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 5 ماه پیش بدست
Honey H بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
13/خرداد/1401 در 22:05 #42479
Nastaran123
مشارکت کنندهسلام
من خیلی به یک نفر بد کردم خیلی آزار رسوندم کلامی فریاد و یکبار فیزیکی نمیتونم خودم ببخشم حتی زمانی که خواستم جبران کنم با زهم تکرار کردم رفتار زشتمو چطوری خودمو ببخشم ؟
راجع به بهش چندین بار نوشتم توی ذهنم مثل فیلم مرور کردم برای یه مدت هرروز این کار رو تکرار کردم ولی فایده ای نداشت
نمیدونم چرا دوباره این رفتار زشت رو انجام دادم13/خرداد/1401 در 22:07 #47388ياسمين
مدیرببخش چون تنها راه رسيدن به آرامش ، بخشيدن خودته.
14/خرداد/1401 در 00:26 #47389Nastaran123
مشارکت کنندهراهکار خاصی هست برای بخشش خودمون؟
14/خرداد/1401 در 12:59 #47390ياسمين
مدیربيشتر بنويس و خودت رو عميقا دوست داشته باش.
14/خرداد/1401 در 20:59 #47393Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.تو انسانی وانسانم اومده روی کره ی زمین که اشتباه کنه تجربه کنه ودرسش رو بگیره
پس نباید از خودت انتظار داشته باشی که هیچوقت اشتباه نکنی . اگرم تکرارش کردی بازم به خودت حق بده و خودت رو ببخش اما در آخر تصمیم بگیر که دیگه تکرارش نکنی
چون تکرارش باعث میشه جهانم مدام برات تکرارش کنه تا درسش رو بگیری
با خودت با کودک درونت حرف بزن وبهش بگو اشکالی نداره که اشتباه کردی تو همینجوری هم دوست داشتنی و با ارزش هستی
اگه آروم نشدی بازم تکرارش کن وهر زمان اون اتفاق اومد توی ذهنت توجه نکن وبیشتر توجهت رو بذار روی خصوصیات خوبت.14/خرداد/1401 در 23:03 #47395Nastaran123
مشارکت کنندهمرسی عزیزم درسته ولی توهین به کسی کردن اشتباه کنی نیست آزار رسوندن اشتباه کوچیکی نیست حتی زمانیکه گفتم دیگه تکرار نمیکنم اون لحظه که تکرار کردم انگار ذهنم باهام نبود حتی از روش کش دست هم که یاسی جان بهم گفته بود استفاده کردم ولی اون لحظه اینقدر از خودم بی خود میشم که دیکه انگار ذهنم باهان نیست و اون آدم هم بهم گفت که باعث حال بدش شدم که میخواد تنها باشه که من باعث شدم حالش بد بشه
15/خرداد/1401 در 17:02 #47400Fatemeh6761
مشارکت کنندهخوب اگه میخوای گیر کنی توی این اتفاق دیگه نمیتونی به جلو حرکت کنی
این اتفاق پیش اومده و تو الان با نشستن وزانوی غم بغل کردن نمیتونی درستش کنی
اگه قراره خودتو هر روز بهتر از دیروز کنی انقدر ولی و اما و اگر نباید بیاری.
اون آدم هم حتما درگیر فرکانسهای غلط خودش بوده که به واسطه ی تو بهش نشون داده شده.
چون اگه فرکانس درستی داشت با این اتفاق روبه رو نمیشد اگه با تو هم این اتفاق براش نمی افتاد به وسیله ی یه آدم دیگه فرکانسش به خودش برمیگشتپس درسته که تو اشتباه کردی اما قرار نیست توش گیر کنی .از فکرش بیا بیرون ودوباره تلاش کن
برای حال خوبت دوباره قدم بردار
بچه ای که تازه یاد گرفته راه بره هزار بار میخوره زمین دوباره بلند میشه
بلندشو ادامه بده15/خرداد/1401 در 21:56 #47402Nastaran123
مشارکت کنندهآدم ارومیه اون من از فرکانسهاش خبر ندارم ولی آروم توی زمان حال زندگی میکنه مثلا میگفت دوست داره که رابطه رو همینجوری که هست ببنیم و هرروز زندگی کنیم که فردا رو کسی خبر نداره همیشه مثبت رو توی هر چیزی میبینه حتی بهم گفت باید رابطه با خودت رو قبل از وارد رابطه با کسی شدن درست کنی ولی در کل رابطه هم نمیخواست این مشکل من بود به هر حال کاری که کردم بد بود و به نظرم همنمیاد که فرکانسهای خودش باعث این اتفاق شده باشه
باره هزارم بود که این اتفاق میوفتاد نمیدونم هر کاری میکنم حس درونم بده02/تیر/1401 در 09:32 #47466Honey H
مشارکت کنندهيك مقدار به خودت زمان بده تا بتونى خودت رو ببخشى. گاهى عجله كردن به حل يك تضاد دوباره از همون نوع تضاد رو رقم مى زنه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.