• این موضوع 8 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 5 ماه پیش بدست Honey H به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    Nastaran123
    مشارکت کننده

سلام
    من خیلی به یک نفر بد کردم خیلی آزار رسوندم کلامی فریاد و یکبار فیزیکی نمیتونم خودم ببخشم حتی زمانی که خواستم جبران کنم با زهم تکرار کردم رفتار زشتمو چطوری خودمو ببخشم ؟
    راجع به بهش چندین بار نوشتم توی ذهنم مثل فیلم مرور کردم برای یه مدت هرروز این کار رو تکرار کردم ولی فایده ای نداشت
    نمیدونم چرا دوباره این رفتار زشت رو انجام دادم

ياسمين
    مدیر

ببخش چون تنها راه رسيدن به آرامش ، بخشيدن خودته.

Nastaran123
    مشارکت کننده

راهکار خاصی هست برای بخشش خودمون؟

ياسمين
    مدیر

بيشتر بنويس و خودت رو عميقا دوست داشته باش.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.تو انسانی وانسانم اومده روی کره ی زمین که اشتباه کنه تجربه کنه ودرسش رو بگیره
    پس نباید از خودت انتظار داشته باشی که هیچوقت اشتباه نکنی . اگرم تکرارش کردی بازم به خودت حق بده و خودت رو ببخش اما در آخر تصمیم بگیر که دیگه تکرارش نکنی
    چون تکرارش باعث میشه جهانم مدام برات تکرارش کنه تا درسش رو بگیری
    با خودت با کودک درونت حرف بزن وبهش بگو اشکالی نداره که اشتباه کردی تو همینجوری هم دوست داشتنی و با ارزش هستی
    اگه آروم نشدی بازم تکرارش کن وهر زمان اون اتفاق اومد توی ذهنت توجه نکن وبیشتر توجهت رو بذار روی خصوصیات خوبت.

Nastaran123
    مشارکت کننده

مرسی عزیزم درسته ولی توهین به کسی کردن اشتباه کنی نیست آزار رسوندن اشتباه کوچیکی نیست حتی زمانیکه گفتم دیگه تکرار نمیکنم اون لحظه که تکرار کردم انگار ذهنم باهام نبود حتی از روش کش دست هم که یاسی جان بهم گفته بود استفاده کردم ولی اون لحظه اینقدر از خودم بی خود میشم که دیکه انگار ذهنم باهان نیست و اون آدم هم بهم گفت که باعث حال بدش شدم که میخواد تنها باشه که من باعث شدم حالش بد بشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خوب اگه میخوای گیر کنی توی این اتفاق دیگه نمیتونی به جلو حرکت کنی
    این اتفاق پیش اومده و تو الان با نشستن وزانوی غم بغل کردن نمیتونی درستش کنی
    اگه قراره خودتو هر روز بهتر از دیروز کنی انقدر ولی و اما و اگر نباید بیاری.
    اون آدم هم حتما درگیر فرکانس‌های غلط خودش بوده که به واسطه ی تو بهش نشون داده شده.
    چون اگه فرکانس درستی داشت با این اتفاق روبه رو نمیشد اگه با تو هم این اتفاق براش نمی افتاد به وسیله ی یه آدم دیگه فرکانسش به خودش برمی‌گشت

پس درسته که تو اشتباه کردی اما قرار نیست توش گیر کنی .از فکرش بیا بیرون ودوباره تلاش کن
    برای حال خوبت دوباره قدم بردار
    بچه ای که تازه یاد گرفته راه بره هزار بار میخوره زمین دوباره بلند میشه
    بلندشو ادامه بده

Nastaran123
    مشارکت کننده

آدم ارومیه اون من از فرکانسهاش خبر ندارم ولی آروم توی زمان حال زندگی میکنه مثلا میگفت دوست داره که رابطه رو همینجوری که هست ببنیم و هرروز زندگی کنیم که فردا رو کسی خبر نداره همیشه مثبت رو توی هر چیزی میبینه حتی بهم گفت باید رابطه با خودت رو قبل از وارد رابطه با کسی شدن درست کنی ولی در کل رابطه هم نمی‌خواست این مشکل من بود به هر حال کاری که کردم بد بود و به نظرم هم‌نمیاد که فرکانس‌های خودش باعث این اتفاق شده باشه
    باره هزارم بود که این اتفاق میوفتاد نمیدونم هر کاری میکنم حس درونم بده

Honey H
    مشارکت کننده

يك مقدار به خودت زمان بده تا بتونى خودت رو ببخشى. گاهى عجله كردن به حل يك تضاد دوباره از همون نوع تضاد رو رقم مى زنه

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.