در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Zahra21663
    مشارکت کننده

باور کمبود پول دارم چکار باید کنم

ياسمين
    مدیر

فايلها رو گوش كن

Zahra21663
    مشارکت کننده

روی مدار از دست دادن پول یعنی هی اتفاقاتی میوفته که درامد کم هم برام نیمونه خیلی هم کار میکنم چه جوری ازین مدار بیاگ بیرون.روزی چنتا فایل گوش میکنم

ياسمين
    مدیر

باورها يه شبه عوض نمى شن. زمان مى بره. بايد مدام تمرين كنى

مرضیه درتاج
    مشارکت کننده

شما باید به فراوانی ها دقت کنید مثال براش بیارید و توجهتون روی فراوانی باشه نه کمبود بعد طبق قانون تکامل این ذره ذره درست میشه نه یکدفعه مطمئن باشید شما زمانی هم که فراوانی می بینید توجهتون باز روی کمبود میره حواستون به افکارتون باشه مثلا یه ماشین مدل بالا می بینید تحسین کنید و خوشحال باشید که چقدر ماشین مدل بالا تو شهر می بینید پس افراد ثروتمند زیادن نشون میده پول و ثروت هست نه اینکه فکر شما روی این بره خب که چی من که ندارم شاید دزدی کرده یا این همه پول از کجا آورده
    ثروت فراوان هست، نعمت ها فراوان هستن شما باید ظرف خودتون رو بزرگ کنید تا از این همه فراوانی سهم بیشتری داشته باشید اینطور نیست نعمت نیست شما اگه باورتون رو تغییر بدین نعمت به دستتون برسه نه نعمت ها فراوان هستن شما با تغییر باورهاتون در مسیر دریافت قرار می گیرید همون طور که در قرآن اومده
    وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ اگر شکر گزاری کنید شما را می افزایم نگفته نعمت ها رو برات زیاد می کنم چون نعمت و ثروت فراوون هست ما الان در مدار دیدن و دریافت اونها نیستیم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.