صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › باور غلط کجاس
- این موضوع 5 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست
Marziehghavidel بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
25/شهریور/1400 در 01:11 #41836
Sahar1380
مشارکت کنندهسلام به دوستان عزیز
من از اونجایی ک روحیه ی مستقلی دارم همیشه دوس داشتم ک برم سرکار ولی خب فک میکردم و میدونستم ک مامان بابام نمیزارن و خودم فهمیدم ک از باورهای غلط خودمه و کم کم یه باور جدید ساختم و با خودم تکرار کردم تا جایی ک مادرم خودش پیشنهاد داد ک یه جایی رو سراغ داره ک من برم سرکار و اموزش یه کاری رو ببینم این خودش یه نشونه بود..
و خلاصه به چند نفر ک خودش میشناخت تماس گرفت و موضوع رو گفت.. و امروز فهمیدم ک رییس اون محیط کار قراره بره تهران چند وقت و نیستش ک بخواد به من اموزش بده و موضوع فعلا کنسله.. و یهو من یاد یه ویس دنیا جون افتادم ک میگفت باید یه درخواستی رو ک دارید با قلب و روحتون باشه یعنی باید روحتون بهش نیاز داشته باشه.. و حتما یه باوری هست ک اول باید اون درست بشه.. با اینکه خودم قلبن دوس دارم ک برم و درامد داشته باشم و شوق و ذوق دارم حتی مینویسم ک با درامدم چی کار کنم و تعهد دادم به خودم روی کاغذ و شکر گزاری میکنم بابتش. میدونم ک یه چیزی این وسط هست یه باور غلط ولی درست نمیدونم چ باوریه.. ایا باور مربدط به پوله؟ یا سرکار رفتن؟ یا؟؟؟
ممنون میشم ک راهنمایی کنید25/شهریور/1400 در 01:13 #45530ياسمين
مدیربله. باور غلطت رو خودت بايد پيدا كنى. مى تونه مربوط به عدم احساس لياقت و اعتمادبنفس ، باور كمبود (نداشتن باور فراوانى شغل -درامد و ..) باشه
25/شهریور/1400 در 13:37 #45531Sahar1380
مشارکت کنندهباید ویس های اعتماد به نفس و درامد و ثروت رو دائم گوش کنم درسته؟؟ کم کم باور های غلطم میاد رو و من میتونم کم کم درستش کنم؟
25/شهریور/1400 در 13:38 #45532Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.شایدم این فقط یه نشونه بوده قراره کار بهتری بهت پیشنهاد بشه .فقط حس وحالت رو خوب نگه دار وحس نیازت رو بردار که چرا جور نمیشه چرا کنسل شد قطعا اگه روی حس لیاقتت کار کردی جهان کار بهتری رو برات در نظر گرفته فقط به همون کارهای قبلیت مثل شکرگزاری وتصویرسازی ادامه بده وسخاوت وفراوونی جهان رو باور داشته باش که فقط همین یه کار نیست کارهای زیادی به تو پیشنهاد میشه.
30/شهریور/1400 در 15:32 #45602Nasrin3
مشارکت کنندهمن ی باور غلط داشتم این بود که آدم باید خیلی قانع باشه باید با کم بسازه باید در حد همون کم تلاش کنه خودش رو خیلی اذیت نکنه چون این مادیات همه اینجا میمونن و انسان با کفن دفن میشه ، حتی به سلامتی و پوست و … نمیرسیدم با خودم فکر میکردم در نهایت که چی میخواد بره زیر خاک ، الان که بهشون فکر میکنم چقدر مأیوس بودم چقدر بی انگیزه بودم ، الان برای ی زندگی در شأن اشرف مخلوقات تلاشمو میکنم ، توی این مدت دوازده کیلو وزن کم کردم پوست و مو هام رو رسیدگی کردم عالی شده ، زندگیم واقعا دگرگون شده پر از انگیزه و آرامش و خداروشکر میکنم بابتش
05/مهر/1400 در 12:27 #45643Marziehghavidel
مشارکت کنندهسلام سحر جان. منم یه باور غلط داشتم. یه کاغذ و خودکار برداشتم اینقدر نوشتم خدایا شکرت که اون باور غلطه رو بهم نشون دادی که خودش به ذهنم اومد. یعنی از همه جهت روی کاغذ نوشتم جایی سفیدی نداشت. شاید این تجربه ام به دردتون بخوره
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.