سلام ،روز خوش ،من وورکشاپ پول کوانتومی شرکت کردم ولی انگار همه چی بر عکس شده ،بیشتر پول کممیارم ،نمیدونم از کدوم باور غلطمه؟پیداش نمیکنم .و اینکه معنی رها کن رو تو یک مشکلی که مالی هست درک نمیکنم یک وسیله ای در محل کارمگم شده که به خاطرش از من میخوان پول کمکنن در صورتیکه من در جریانش نبودم ،اینجا باید پیگیری کنم یا رهاش کنم ؟بسپارم به خدا ؟
سلام.خريدن يه وركشاپ كافى نيست. بايد بارها ويسها رو گوش كنى ، تمرينات رو انجام بدى تا سطح اگاهى و فركانسى ت تغيير كنه.
رها كردن يعنى ديگه فكرت رو درگيرش نكنى و بسپريش به خدا تا به بهترين شكل برطرف بشه.
سلام.تضادها میان که باور غلطها بیان رو سطح پاک بشن برن .نگران نباش بگو حتما خیر هست وقراره اتفاق بهتری برام بیوفته رها کردن ینی فکر کنی تضادت حل شده وبه نتیجه ی خوب رسیدی.
برای خودت بنویس درس این تضاد چیه ؟من چه جوری میتونم باور غلطمو پیدا کنم میدونم که جواب هر تضاد در دل خودشه من میخوام درسم رو از این تضاد بگیرم
همینرو بنویس ودیگه رهاش کن مطمئن باش از یه جایی که نمیدونی چیه جوابت وراه حلت به تو نشون داده میشه فقط حالت رو خوب نگه دار ونچسب بهش که چرا اینجوری شد یا چیکار کنم.
اگه اون پول به خاطر اون وسیله ازت کم بشه اگه باورتو قوی کنی مطمئنن به خودت برمیگرده به طریقی که تو نمیدونی چیه پس نگران نباش وفقط به تمریناتت ادامه بده