صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط باور غلطم چیه؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Samanegolestani
    مشارکت کننده

سلام روزتون پر از قشنگی
    با توجه به این که مدت کوتاهی هست که به جمعتون اضافه شدم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
    یک ساله خونه مورد علاقمو خریدیم اما خانم همسایه کناری مدام با دوتا دختر کوچیکش مشکل داره و همش درحال فحش و کتک زدن اوناست،بحدی صداش بلنده که در تمامی جریان زندگیش قرار دارم و بیشتر اوقات صدای ضبطمو زیاد میکننم که نشنوم. نمیتونم باور غلطمو پیدا کنم که چطوری بهش شبیهم که درهمسایگی من قرار داره☹️

ياسمين
    مدیر

سلام. قطعا برايند احساسات و فركانسهات در طول روز زياد خوب نيست كه اين مسئله پيش مياد.. ته ذهنت نگرانى ، ترس يا اضطرابى از گذشته يا حتا آينده دارى.
    براى اينكه با اين مشكل روبرو نشى ١- سعى كن درطول روز احساست رو خوب نگه دارى. به هر طريقى كه خودت مى دونى …٢-توجهت رو از روى اون بچه ها و مادرشون بردار و اگر صدايى شنيدى ، به خودت بگو طبيعيه. بچه ها كه نمى تونن يه جا بشينن و بى صدا باشن ، شيطنت مى كنن…و توى آپارتمان نشينى براى همه اين مسئله پيش مياد… اينطورى به پذيرش مى رسى و دقيقا همين كارها باعث مى شه كانون توجه و حساسيتت از روى موضوع برداشته بشه و اون موقع ست كه ديگه سر و صداى مادر و بچه هاش مزاحمت نيست…. امتحان كن!

Samanegolestani
    مشارکت کننده

رفتم سراغ بهتر کردن احساساتم و جایگزین کردن باور جدید،مرسی مهربون و ماچ بهت??

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.