در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    mahnoosh3128
    مشارکت کننده

سلام به همه دوستان عزیز
    من باور سلامتیم ضعیف مدام هم فایلهای سلامت جسم رو گوش میدم ورکشاپ فرمان از تو رو هم شرکت کردم
    چند وقت که دستها و پاهام گز گز می‌کنه آزمایش دادم به دکتر غدد مراجعه کردم دوز پایین دارو برای تیروییدم دادن چون کم کاری دارم و گفتن گز گز دست و پاهات از تیرویید نیست یه مدت صبر کن اگه خوب نشدی به متخصص اعصاب مراجعه کن و نوار عصب بده

کلافه شدم مرتب امنیت و آرامش رو تکرار میکنم تمرین ستاره سلامتی رو انجام میدم

دارم مقابله میکنم که دکتر نرم به نظرتون مراجعه کنم به دکتر یا نه

خودم احساس میکنم از اظطراب ها و استرس باشه

ياسمين
    مدیر

سلام بله از اضطراب و ترس و افكار منفى هستش….
    اخبار رو بطور كامل تعطيل كن ، از كانالها و گروههايى كه خبر ها رو پخش مى كنن بيرون بيا و ارتباطت رو با افراد منفى كم كن… دنبال علايم بيمارى و عوارض و داروها و اين مسايل توى اينترنت و كتاب نگرد و با كسى حرفشو نزن ، شكرگزارى روزانه رو بابت كوچكترين خوشى هاى زندگى ت بنويس و بابتشون قدردان باش… با تمرين به مرور باورهات قوى تر مى شن

mahnoosh3128
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جان ادامه میدم حتما
    میام و خبرش رو میدم

ياسمين
    مدیر

حتما. يه نكته ديگه اينكه تمرينها رو بخاطر انجام وظيفه انجام نده. بايد با تمرينها به احساس خوب برسى. يعنى وقتى بابت مثلا ريه هاى سالم ت ، شكرگزارى مى كنى ، نفس عميق بكش و عميقا حسش كن. وقتى لب پنجره خونه ت يه پرنده اواز خوند ، گوش كن و لذتش رو ببر. وقتى يه شربت خنك و شيرين مى خورى ، ذره ذره ش رو حس كن.
    توجه به اين جزييات و قشنگياش هست كه ما رو متوجه وجود اين همه نعمت توى زندگى مون مى كنه و اجازه نمى ده نگران گذشته و آينده باشيم….

mahnoosh3128
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جان

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.