در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Sepidlng
    مشارکت کننده

همه قبیله ای ها سلام
    من یه مشکلی دارم و اونم اینه که باورم نسبت ب خودم و توانایی هام ضعیفه. این طور که دنیا عزیز مطرح کردن فهمیدم که ریشه در تاریخ زندگیم داره و به زمان های دوری برمیگرده از همون روزایی که مشغول شکسته نفسی یا تحقیر توسط خانواده و دوست و اشنا بودیم. از همون مقایسه های قدیمی که ریشه به تیشه اعتماد به نفسمون زد. الان تغییرش اسون نیست. میخوام بهم بگیذ چطور میتونم باورم رو تغییر بدم. با اینکه توانایی هام کم نیست و اینو در موقعیت های دلتا ی زندگیم زیاد دیدم. ولی باز ذهن بیمارم مدام بهم میگه بابا خیلی داری خودتو تحویل میگیر فکر کردی چه خبره؟ چطور میتونم این تیکه از ذهنمو خفه کنم بهش بگم سااااکت. مرسی که هستید

ياسمين
    مدیر

سلام. ٦ فايل رايگان اعتمادبنفس توى سايت هست كه تمرينهاى خوبى دارن. حتما گوش كن خيلى كمك كننده ن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

تواناییهایی که داری رو به خودت اثبات کن وانجام بده و خودت خودت رو تشویق کن .وقتی شب میخوای بخوابی فکر کن به کارایی که در طول روز کردی ونشونی از توانائیهات بوده وبه خاطرشون ذوق کن که آفرین تو تونستی وبا بتشون خدارو شکر کن به گفتمان ذهنت توجه نکن هرموقع خواست بهت بگه نه بابا بیخودی خوشحال نشو فکر کردی مگه چیکار کردی سریع بگو استاپ و با صدای خودت واسه خودت داستانی بگو از موفقیتهای کوچولوت تا بزرگ تا همیشه این باور در ذهنت ثبت بشه که تو خیلی کارا میتونی انجام بدی وخیلی توانمندی.مثلا یادته فلان روز فلان کار مهم رو انجام دادی یادته چه روزای سختی داشتی و از پسشون براومدی پس تو میتونی موفق بشی تواشرف مخلوقاتی تمام امکانات رو داری پس ادامه بده.برای کوچکترین موفقیتت خودتو تشویق کن حتی برای خودت کادو بخر.

Sepidlng
    مشارکت کننده

مرسی دوستان از پاسختون. ب امید حال خوب و موندگار

Soheylanori
    مشارکت کننده

روبروی آیینه قراربگیرخودت روببین باخودت اززیباییت بگوازکارهای هرچندکوچیکت تعریف کن مثلاچقدرعالی من میتونم بادیگران ارتباط بگیرم چقدرسریع میتونم غذای خوشمزه درست کنم من خاصم وجملات قشنگ وزیبابه خودت بگوهرجورهستی خودت روعاشقانه دوست داشته باش بعدمیبینی چه اتفاقهای قشنگی می افته من اینطوری پیش رفتم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.