صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط بازگشت به رابطه تموم شده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    alaviiisoheila
    مشارکت کننده

سلام عزيزم من يه سوالي دارم
    با فردي حدود ٢سال دوست بوديم به علت شكاكيه من و دعواها و چيزايي كه ازش ديدم و ارزش قائل نميشد براي من كات كرديم ولي الان ١ساله هنوز به فكره هميم و اونم استوري ميبينه و عكساعه منو داره و ميفرسته نميدونم دوباره آشتي كنم باهاش يا نه ؟شرايط شغليشم خيلي بده يه شهره ديگس ولي از ذهن من بيرون نميره خودش
    ميترسم باز بعدا تكرار بشه اون رفتاراش

ياسمين
    مدیر

سلام. تا وقتى احساس ارزشمندى نكردى وارد هيچ رابطه اى نشو چون دوباره همون مشكلات تكرارى برات پيش مياد….هر اتفاقى اطرافت مى افته بخاطر افكار و باورهاى خودته… فايلهاى رايگان رو گوش بده تا متوجه قوانين جهان بشى.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .اگه تازه شروع کردی به تغییر خودت وگوش دادن به فایلها به هیچ عنوان این کارو نکن چون مطمئن باش دوباره از همونی که می‌ترسی برات پیش میاد .
    تا میتونی روی خودت باورهات حس لیاقتت کار کن با گوش دادن به فایلها مطمئن باش تو از درون خودتو قوی کنی فرکانس‌هات عوض بشه اونوقته که وجهه ای از شخصیت طرف مقابلت رو میبینی که برات ارزش قائله یا اصلا به مرور زمان جهان مطابق با احساس لیاقتت آدم بهتری سر راهت میذاره.
    پس شروع کن به گوش دادن مخصوصا فایلهای روابط واعتمادبه نفس وبرای خودت ارزش قائل باش.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.