صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › بارداری
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
24/فروردین/1400 در 15:10 #41476
Maryam-Saeedi
مشارکت کنندهسلام به دنیای عزیز، یاسمین جون و همه هم قبیله ای های نازنین. امیدوارم حال همگی عالی باشه.
یاسمین عزیز من حدود 7 سال هست ازدواج کردم و بعد از چند ماه از ازدواجم دکتری قبول شدم و 4 سال و نیم درگیر درس و دانشگاه بودم و اصلا تا اون زمان تصمیم بارداری نداشتم بعد هم گفتم کمی استراحت کنم بعد که رفتم برای آزمایش و چکاپ که ببینم میتونم اقدام کنم هم پرکاری تیروئید داشتم و هم پلیپ دهانه رحم که گفتن باید کورتاژ بشم.. و بعد از کورتاژ تا 6 ماه اقدام به بارداری نکنم.. این فاصله زیاد باعث ترس برای نزدیکی برای من و همسرم شده بود و روی کیفیت ارتباطمون اثر منفی گذاشته بود و بعد هم کرونا شد و دکتر همسر من که دیابت دارن بهمون گفتن تا کرونا تمام نشده اقدام به بارداری نکنید! البته قدری که گذشت ما خودمون دیدیم نمیشه منتظر کرونا شد.. ولی به هر حال من هنوز باردار نشدم..
حالا میخوام از پیشینه خودم بگم تا بتونید راهنماییم کنید..
من آدمی هستم که اصلا در ارتباطم با دوستان و خانواده از یک حدودی فراتر نمیرم خیلی خط قرمز دارم اصلا صمیمیت با دوستان تعریفش برام مثل تعریف بعضی دوستانم نیست که بد و بیراه بگن به هم و وارد مسائل خصوصی هم بشن و .. روابطم همیشه خیلی محترمانه هست و اصلا به کس اجازه نمیدم در مورد مسائل خصوصی با من حرف بزنه.. که تا حدودی خوبه اما مشکل اینجاست که دیگه خودم هم اصلا نمیتونم با کسی صحبت کنم و دوست ندارم حتی با مامان یا خواهر بزرگم.. و این ویژگی شخصیتی من باعث شد از اول بعد ازدواج گارد داشته باشم تا کسی نپرسه کی میخوای بچه دار بشی و .. ئ ئاقعا هم شاید تا حال کلا 5، 6 بار کسانی از من پرسیده باشن به نسبت اون چه در مورد دیگران میبینم در فرهنگ ما میشه گفت اصلا از من نمیپرسن..
ولی… من همچنان گفتگوی درونی داشتم بین خودم و شخص فرضی که ازم بپرسه.. و بحث که میگفتم اگر ازم بپرسن میگم شما با خودتون فکر نمیکنید شاید کسی مشکل داشته باشه؟! شاید بچه دار نمیشن و ..؟! و این گفتگوی درونی و در ادامه ش تصوراتی که برام ایجاد میشد فکر کنم خیلی سخت بر ذهن من اثر گذاشته و با کسانی که بچه دار نمیشدن همزاد پنداری میکردم..
و از طرفی همسرم من هم یک بار میگفت بچه نمیخوایم یک بار میگفت میخوایم ولی حالا نه.. باز ازم میپرسید اگر بچه دار نشیم چی.. من دیابت دارم.. ! و من که خیلی منعطف هستم تحت تاثیر قرار گرفتم و اینو بگم که الان اصلا خلا بچه رو حس نمیکینم فقط من میگم بالخره که بچه میخوایم و خلاش رو حس میکنیم.. الان هم من 35 سالمه نباید دیگه به تاخیر بندازیم..
این ها رو یکیبا ربه دنیا جون گفتم گفتن نباید بهش بچسبی و فقط به خدا واگذار کن و بگو خدا منو لایق بدونه باردار و بچه دار میشم.. ولی نمیدونم دقیقا چطوری رهاش کنم چون به هر حال هر ماه برای اقدام و بعد منتظر نتیجه بودن باهاش مواجه میشم
و در ضمن اصلا دیگه دوست ندارم مرتبا برم دکتر.. و از اول هم به همسرم میگفتم فقط در صورتی که به شکل نرمال خدا بهمون بچه بده میخوام.. البته قبل ازدواج و اوائلش باور خوش شانسی در من قوی تر بود (نمونه ش قبولی دکترا در شرایط سخت اوائل ازدواج).. کم کم با زندگی روزمره و افزایش درگیری ها باورهام ضعیف تر شدن..
حالا شما منو راهنمایی کنید..
ممنونم.24/فروردین/1400 در 15:50 #44437ياسمين
مدیرباور غلطت رو بذار كنار. الان انقدر علم پيشرفت كرده كه ديگه چيزى به اسم بچه دار نشدن وجود نداره !!! بگرد و افرادى رو پيدا كن كه سااااالها منتظر بچه بودند ولى به محض اينكه ول كردند، بچه دار شدن! سخت نگير
24/فروردین/1400 در 18:00 #44438maryam gharagozlou
مشارکت کنندهسلام با ايمان و حال خوب نسبت به اينكه حتما بچه دار ميشي رهاش كن و به زندگي و حال خوب لحظه ات نگاه كن و ازش لذت ببر وقتي رها باشي مثل خيلي از كسايي كه رفتن بچه اداپت كردن و بعد چون دغدغه نداشتن كه باردار ميشن يا نه در كمال ناباوري باردار شدن چون فركانس نگراني و انتظار اينكه هرماه چي ميشه رو نداشتن
24/فروردین/1400 در 20:07 #44442Maryam-Saeedi
مشارکت کنندهممنونم عزیزم.
24/فروردین/1400 در 20:08 #44443Maryam-Saeedi
مشارکت کنندهممنونم یاسمین جون.. ولی مساله اینجاست که من نمیخوام درگیر کارهای پزشکی و آی وی اف و .. بشم دوست دارم به صورت نرمال برام اتفاق بیفته.. من به این فکر میکنم که مامان ئ خواهرم که مشکلی نداشتن.. از طرف همسرم هم همینطور..
24/فروردین/1400 در 20:13 #44444ياسمين
مدیراصلا احتياجى به اى وى اف نيست ! فقط باور كن كه بچه دار مى شى. مثل خيلياى ديگه كه فكر مى كردن نمى شن. براى ذهنت سند و مدرك بيار تا باور كنه. من حتا مواردى رو مى شناسم كه بعد از اى وى اف بچه اول ، بچهء دوم و سوم رو بطور طبيعى باردار شدن !!
تنها دليل و مانع براى بچه دار نشدن ذهنته….رهاش كن و باورهاى خوب بساز و تصويرسازيهاى درستى انجام بده… پيشاپيش خودت رو آماده كردى كه چه جوابى به بقيه بدى…. به ديگران هيچ ارتباطى نداره. خودت رو مهم و باارزش بدون نه حرف مردم رو…. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.