صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › بارداري
- این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
somimey بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
23/شهریور/1400 در 17:42 #41835
Elham1364
مشارکت کنندهسلام به دنيا جان و ياسمين جان و همه دوستان
٣٥ ساله هستم و تقريبا بيشتر از يك سال هست كه براي بارداري اقدام ميكنيم و اوايل فكر ميكرديم ك مشكل از منه ولي با عوض كردن دكتر بصورت خيلي اتفاقي و تجويز دكتر براي آزمايش همسرم متوجه شديم كه مشكل از ايشونه
و دوروز پيش بيوپسي بيضه انجام دادن و الان منتظر جواب آزمايشگاه هستيم
سوالم اينه كه من چطور ميتونم رو سلامتي همسرم تاثير بزارم كه بتونيم از خودمون بچه دار بشيم
من تلاش ميكنم حالمو خوب نگه دارم و به همسرم انرژي بدم و البته كه بابت جيزهايي كه داريم سپاسگزاريم
ولي خب بجه يكي از نعمت هاي قشنگ زندگي هست و ما هم دوست داريم كه داشته باشيم
دكترا ميكن كه كلا آي وي اف احتمال ٤٠ درصد وجود داره و هنوزم نميدونم ك از خودمون ميتونيم فرزند داشته باشيم؟
چكار كنم ؟ چه جملاتي تكرار كنم ك مشكل همسرم حل بشه؟
من تو شكرگزاريهام اينها رو نوشتم و همينطور بابت اينكه خدا آدمهايي مثل دنيا جان رو سر راهم قرار داد
البته اينم بگم تقريبا تمام فايلهاي رايگان گوش دادم و الان منتظرم ك دوره پاييز شروع شه كه ثبت نام كنم
ممنونم از شما كه بهترين راهنمايي انجام ميدين23/شهریور/1400 در 17:56 #45523ياسمين
مدیرسلام. تو نمى تونى براى سلامتى كسى كارى انجام بدى ولى ؛ مى تونى حس و حال ت رو خوب نگهدارى ، با ذوق و شوق توجهت رو بذارى روى وسايل مربوط به بچه ، از ديدن بچه هاى ديگران احساس خوب داشته باشى، توى تصويرسازيهاى روزانه ت خودت رو بچه به بغل تصور كنى ، توى صحبتهات با حس خوب از بچه دار شدن صحبت كنى و ……وقتى تمركز و توجهت روى خواسته ت باشه (بچه دار شدن). نه اينكه روى ناخواسته باشه( بچه نداشتن) شرايط طورى چيده مى شه كه تو به اون خواسته برسى
و اگر همهء اين كارها رو مى كنى ولى ته ذهنت ناراحت و نگرانى ، بايد كامل رهاش كنى…… اون موقع ست كه اتفاقات خوب از راه مى رسه…23/شهریور/1400 در 22:30 #45527Elham1364
مشارکت کنندهتشكر و سپاس از شما ياسمين جان
حتما كارهايي كه گفتين انجام ميدم و تمام تلاشمو ميكنم حالمو خوب نگه دارم
??23/شهریور/1400 در 22:31 #45528ياسمين
مدیرموفق باشى?
02/آذر/1400 در 13:13 #46169somimey
مشارکت کنندهمن هم ۱۵ ساله انواع جراحیها رو انجام دادیم ای اوی اف ای یو ای برداشتن کیست و تخمدان اما نشد چون باور غلطی در پس ذهنم بود من سالها در تلاش بودم برای درمان نازایی وکلا به این کلمه باور پیدا کرده بودم اما زمانیکه کوچینگ گرفتم و از دنیا جون کمک خواستم متوجه شدم من حتی رابطه و عشقم رو هم فراموش کردم و زیادی به نبودش فکر کردم تا به بودنش اما الان یکساله رهاش کردم باورهامو دارم درست میکنم و میدونم که میاد جون من درخواست بودنشو دادم اما سیر تکاملش باید سپری بشه و میدونم تو بهترین زمان ممکن از هزاران راهی که کاینات بلده برام میفرسته مرسی از راهنمایی قشنگت یاسمین جااانم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.